søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Planlegg din neste solreise med SAS

Sol og varme er noe de fleste nordmenn savner store deler av året – og kanskje derfor er solreiser blant nordmennenes favoritt når det gjelder å velge reisemål, uansett om det dreier seg om sommerferien eller juleferien. 

Fly med SAS neste gang du skal på solreise, og velg mellom mange destinasjoner i blant annet Tyrkia, Spania, Italia og USA. Les mer her, og finn ut av hvordan du kan skreddersy reisen din slik at den passer perfekt til dine ønsker, samt hvordan du finner de billigste flybillettene i lavpriskalenderen. 

BESTILL REISE

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende søker i kalenderen, visse prisavvik kan forekomme når du går videre til bestilling.

Solreiser året rundt

Med SAS kan du fly til solen i hele året. Sommerferie i Europa er perfekt for å oppleve sol & bad. Både Nice og Barcelona er herlige destinasjoner dersom du ønsker en fin blanding av strender, bra klima og storby. Disse populære reisemålene i Frankrike og Spania tilbyr dessuten mer enn bare strandferier. Bra shoppingmuligheter samt spennende kultur og arkitektur finnes det også massevis av på disse destinasjonene.

Mange liker å legge solferiene til vinterhalvåret når kanskje lengselen etter sol og varme er størst. Vi flyr direkte fra Oslo til Miami 4 dager i uken – fly til Miami, Florida "The Sunshine State"! Uansett om du vil reise på ferie i Europa eller USA så finner du billige solreiser med SAS!

Populære sol- og badedestinasjoner

Skreddersy din egen solreise 

Innholdet i en perfekt solreise varierer fra person til person. Når du selv finner destinasjonen og velger hotell, har du de beste forutsetninger for å få akkurat de opplevelsene du drømmer om. 
 

Blant våre destinasjoner finner du mange steder med vakre strender og vennlig lokalbefolkning. Gran Canaria er et populært valg som både byr på forfriskende badeturer og åndeløst vakker utsikt i fjellene. Hellas er også et opplagt valg med sine vakre øyer og fine, hvitkalkede hus. Se alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen.

Bestill din neste solreise i vår lavpriskalender

I lavpriskalenderen kan du lett få oversikt over våre destinasjoner og priser. Når du skal planlegge din neste solreise, er det derfor et godt sted å begynne. Hvis du er fleksibel med datoene, kan du få de beste prisene, siden det godt kan være prisforskjell fra dag til dag.

Når du selv planlegger solreisen, kan du også velge akkurat det hotellet som faller i smak. Så uansett om du vil til små, lokale steder eller store luksushoteller, kan du få det du drømmer om.