søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

Explore Copenhagen as a local

Nabolagene i København har noe for enhver, fra hipster Vesterbro til de grønne områdene i Frederiksberg

Utforsk deler av byen som ikke får like mye besøk og nyt København som en av de lokale. Siden alle nabolagene er godt forbundet med offentlig transport og i gang- eller sykkelavstand fra hverandre, får du sjansen til å ta del i alle de dagligdagse vidunderne som København har å by på.

 • Nabolagene i København

  • København

   København omtales ofte som verdens beste by å bo i, og nabolagene i byen lar deg utforske det danske levesettet på fire unike måter.

   Frederiksberg byr på en klassisk og elegant atmosfære med selvstendige butikker og grøntområder, mens Vesterbro har blitt det hippeste stedet i byen. Her finner du vintagebutikker, ulike restauranter og et livlig uteliv.

   Østerbro ligger nærmere yrende Frederiksberg, men har likevel sin egen stil. Her finner du hyggelige kafeer i kort avstand fra havet og innsjøene i København. Til sist kan du besøke Københavns flerkulturelle Nørrebro, som byr på en livlig atmosfære og noen av de beste stamplassene.

   Finn ut mer om Københavns nabolag her

  Kollektivtransporten i København

  • Kart

   Utforsk København med et City Pass

   Nyt ubegrenset med reising på busser, tog og T-banen med et City Pass med det samme du lander på Københavns lufthavn. Når du har et City Pass, er det lett og billig å reise rundt i København. Kortet gjelder også om natten, når det fremdeles går mange busser og tog. På bare noen få trinn kan du velge hvor stor utstrekning og hvor mange dager du trenger under oppholdet. 

   Bilde: Fotograf, Thomas Høyrup Christensen, Copenhagen Media Center

  • City Pass

   Kom deg rundt Københavns nabolag på 24 minutter

   Kollektivtransporten i København er pålitelig, trygg og lett å bruke. Enten du planlegger å dra på sightseeing i København sentrum eller å oppleve de lokale nabolagene, er offentlig transport et naturlig valg når det gjelder å komme seg rundt – og du er alltid i kort gangavstand fra en stasjon eller en bussholdeplass.

   Nå har kollektivtrafikken blitt enda bedre. Stig om bord på den nye T-banelinjen i København, M3 Cityringen, som forbinder sentrum med nabolagene Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg og Vesterbro. Cityringen bruker omtrent to minutter per stopp og gir deg sjansen til å oppleve nabolagenes ulike personligheter, parkområder, attraksjoner og restauranter på null komma niks.

   Bilde: Metroselskabet / Ditte Valente