søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly til de beste destinasjonene for juleshopping

Bestill din juleshoppingreise i god tid. På sas.no finner du mange populære reisemål som London, Berlin og Paris, og alle har velbesøkte julemarkeder og er populære destinasjoner for bare juleshopping. Eller hva med å unne deg en billig weekend før jul og unngå julestresset for en dag?
 

Finn juleshoppingreisen med SAS lavpriskalender

Bestill tidlig og få tak i flybilletter i vår lavpriskalender til de mest populære destinasjonene for juleshopping med de beste julemarkedene som får deg i riktig julestemning.

BESTILL REISE

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende søker i kalenderen, visse prisavvik kan forekomme når du går videre til bestilling.

Julemarkedene og juleshopping i Europa

København

Kanskje du vil handle julegaver i Danmark i år? Eller nærmere bestemt København. Kombiner julehandelen i sentrum med shopping i de tradisjonelle julemarkedene. En av de mest populære julemarkedene finnes i Tivoli. Her finnes nesten alt som forbindes med julen.
 

Berlin

Juleshopping i Berlin er perfekt rundt juletider. Her kommer du i god julestemning, ettersom byen er fylt med spennende julemarkeder, slik som de i Alexanderplatz og Operapalasset. Julemarkeder i Tyskland er utrolig populære og verdt et besøk.

 

London

London er et av Europas beste steder for både juleshopping og all annen shopping. Winter Wonderland i Hyde Park har alt og mye mer. Tradisjonelt julemarked i kombinasjon med ulike karuseller.

Praha

Praha har mange julemarked å velge i mellom. Noen av de største markedene ligger i Gamlebyen og på Vaclavplassen. Opplev juleshopping i et vakkert bylandskap.
 

Amsterdam

Amsterdam gir deg gode muligheter til å slappe av, shoppe og dessuten oppleve mange spennende attraksjoner. Visste du at i Amsterdam så gir man bort julegaver allerede den 18. desember, og det betyr at julehandelen starter tidligere!
 

Paris

Paris kalles riktignok byenes by. Året rundt er denne fantastiske byen verdt et besøk. Hvis du vil at juleshopping skal bli en suksess da er Paris stedet! I Frankrike finner du mange delikatesser til julebordet.

Dublin

Shopp julegaver på et av helgmarkedene! Besøk for eksempel Cow's Lane Fashion & Design Market som ligger i Temple Bar-området.
 

Milano

Bestill en weekendreise til Milano før jul. Besøk for eksempel sentralstasjonens julemarked hvor du kan blant annet finne herlige italienske matdelikatesser.
 

Zürich

Zürich er et perfekt reisemål rundt juletiden. Atmosfæren er unik, og her finnes det mange spennende shoppingmuligheter.