søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Aarhus – perfekt for en byferie


Yrende Aarhus ligger rett ved sjøen og har mye å by på, uansett om du ser etter en by hvor du kan nyte shopping, god mat og museer i verdensklasse, historiske steder eller vakre naturopplevelser.

AarhusCARD – eksklusivt tilbud med SAS

Når du bestiller via SAS, får du 15 % rabatt på AarhusCARD.

Med et AarhusCARD kan du hoppe på Aarhus Airport Express-bussen til sentrum og besøke mer enn 25 attraksjoner gratis!

Tilbudet gjelder frem til 31. desember 2019.

Bestill kortet ditt på VisitAarhus

Your rainbow panorama, Olafur Eliasson, 2006–2011, ARoS Aarhus Art Museum

Topp fem ting å gjøre i Aarhus

Byen skilter med museer i verdensklasse, ny og banebrytende arkitektur, sjarmerende og historiske bydeler, spektakulære tak og prisvinnende baristaer – du vil garantert finne noe du liker i Danmarks nest største by.

Les mer

Bærekraftig destinasjon

Aarhus er lett å komme seg til og kjent som en kompakt by med alt i kort gangavstand. Du kan også gjøre som de lokale – ta en av bysyklene man kan leie. Nyt de grønne oasene du finner rundt om i byen, eller ta en svømmetur i verdens største sjøvannsbasseng.

Les mer

Fra Michelin til gatemat

Aarhus’ gastronomiske scene byr på et høyt nivå av kvalitet, variasjon og kreativitet. Lokale produkter er alfa og omega på mange av spisestedene i byen. Byen har flere restauranter med Michelin-stjerner og to svært populære matmarkeder – det er ingen tvil om at mat er en viktig del av byens sjel.

Les mer

Byen ved vannet

Her har du naturen rett ved dørstokken – byen ligger like ved vannet, omgitt av skogene i nord og sør og de vakre strendene i øst. Rett utenfor Aarhus finner du litt av Danmarks mest historiske natur, hvor du kan rusle rundt og kose deg.

Les mer

Shopping

Er du glad i shopping? Da vil Aarhus ikke skuffe deg! Den store gågaten, de ulike bydelene med sin helt egne atmosfære, byens kjøpesenter og varehusene fulle av dansk mote og design vil gjøre byferien din komplett!

Les mer

Arrangementer året rundt

Skandinavias største Viking Moot, en matfestival, Europas mest bærekraftige musikkfestival, festivalen «Festuge» i Aarhus med mer. Det er alltid noe som skjer! Ta en titt på hva du kan oppleve under oppholdet i Aarhus.

Les mer

Fly direkte med SAS til Aarhus

Med SAS kommer du deg lett til Aarhus fra ulike destinasjoner i Europa ...