LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Natteliv

  Natteliv i Stockholm – en garantert suksess!

  Vi flyr deg direkte til Stockholm og yrende natteliv!

  Skandinavias kuleste uteliv finnes utvilsomt i Stockholm, og er du en partyløve kan du holde det gående hele natten i Sveriges hovedstad. Foretrekker du litt roligere steder finnes selvsagt også det. Nattelivet i Stockholm er noe for enhver smak!

   

  Stureplan – Nordens hippeste utelivsområde

  Blonde jenter med brunkrem og blonde gutter med brunkrem – ja, du finner garantert begge deler en lørdagskveld på Stureplan. Dette er området for de forfengelige som setter pris på dyre drinker, lange køer og fancy utesteder. Stureplan er Sveriges finanssenter på dagtid, men når helgen kommer og kvelden faller på, forvandler torget mellom Kungsgatan, Birger Jarlsgatan, Biblioteksgatan og Sturegatan seg til selve symbolet på stedet ”for å se og bli sett ” blant champagnedrikkende ungdom som dufter av dyr parfyme.

  Ta turen innom Spy Bar, Sturekompaniet, Whiter Room, Hells’ Kitchen eller Ambassadeur – for du har ikke vært på byen i Stockholm uten en tur innom Stureplan. Husk pen skjorte og ordentlige sko – om du er mann. Her kommer du ikke inn med sandaler og hawaiiskjorte! Er du jente med høy blondinefaktor og nok sminke, kommer du nok inn uansett – men en kjole er å foretrekke. Regn med covercharge.

   

  Barer i Stockholm

  Er du typen som foretrekker å sitte mens du fester, finnes det mange alternativer til de stappfulle diskotekene i Stockholm. Grensen mellom bar og restaurant er flytende mange steder, så det er fint mulig å starte med en matbit og fortsette med fest uten å måtte bevege seg, fra eksempelvis Cafe Opera, Underbara Bar eller Södra Teatern. I retrobydelen Södermalm finner du en fortryllende sosial bar – med kro, mathall og økologisk grønnsaksbutikk på samme sted. Urban Deli er trendy, med god atmosfære og avslappet klientell. Vel verdt et besøk.

   

  I vannkanten litt tidligere på kvelden

  Stockholm er omgitt av vann, og det åpner muligheten for fine utesteder langs vannkanten – og det finnes noen perler du bør få med deg. Mälapaviljongen på sørsiden av Kungsholmen har både bord på land og en lang flytebrygge ut på vannet. Her får du følelsen av ferie ved Middelhavet når du nyter utsikten en varm sommerkveld. De holder åpent til klokken ett om natten.

  Inspirert av både Sverige og Karibien finner du Restaurang Loopen – en klassiker fra 1975. Mat, drikke og miljø i en herlig blanding av eksotisk karibisk og tradisjonelt svensk. Start gjerne kvelden her, for de stenger alt klokken 22.

  I enden av Östgötagatan, på sørsiden av Södermalm ligger Thaiboat ankret opp. Et solrikt skip med flytebrygge, thaimat og en liten sandstrand. Er du glad i Thailand må du legge turen hit! På regnfulle dager kan du dessuten trekke inn i båten – så dette er en sikker vinner i Stockholm. I helgen holder de åpent til midnatt, resten av uken til klokken 23.

   

  Besøk Gøteborg i Stockholm

  Slå to fluer i ett smekk, og besøk like godt Gøteborg når du er i Stockholm. Restaurant Göteborg ligger i Stockholms ”nye” bydel, Hammarby Sjöstad - et stykke utenfor sentrum, men det er absolutt verdt turen. Stedet er en bar/restaurant med stor trebrygge ned mot kanalen og sol hele ettermiddagen og kvelden.

   

  Opplev nattelivet i Stockholm med SAS

  Overrask en du er glad i med en flybillett til Stockholm. Flyreisen tar under en time fra Oslo. Skulle det ikke passe, kan du avbestille innen et døgn uten kostnad. Du har alltid åpent kjøp i 24 timer når du reiser med oss. Men hvem sier vel nei til natteliv i Stockholm?

  Kort om Stockholm

  Innbyggere: 1,4 millioner
  Valuta: svenske kroner
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 46
  Språk: svensk

  Ambassade:
  Sveriges Ambassade, Nobels gate 14, 0244 Oslo,
  tlf.: 24 11 42 00

  Norsk ambassad:
  Norges Ambassade, Skarpögatan 4, 115 27 Stockholm, tlf.: +46 8 587 236 00

  Turistinformasjon:
  www.visitstockholm.com

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies