søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Ängelholm/Helsingborg

Fly til Ängelholm/Helsingborg

Alltid inkludert i din flybillett til Ängelholm/Helsingborg

Den korteste reisentiden til Helsingborg er på omtrent 4 timer og vi skal gjøre vårt beste for at reisen blir behagelig for deg. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser - alt dette er naturligvis helt gratis.

Faktisk får du alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Helsingborg. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

Mange daglige flyavganger til Helsingborg

Vi har flere flyavganger som går daglig til Helsingborg som gjør det lett for deg å planen din tur til denne spennende byen. Vi tar deg med til Ängelholm-Helsingborg lufthavn (AGH) med direkte ruter.

 

Billige flybilletter til Helsingborg – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til den spennende svenske byen Helsingborg. Du trenger bare å bestille billettene i god tid, for da får du de billigste billettene.

Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybilletter. Slik at når du finner billige billetter, så kan du bare slå til. Senere kan du høre hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

 

Bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

Ikke gå glipp av vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. Dessuten får du masse fordeler - bl.a. ekslusive tilbud kun for medlemmer via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus-butikker.

 

Opptjen poeng på din tur til Helsingborg – påmeld deg EuroBonus gratis

Fly til Helsingborg og kom til Syden

Helsingborg, i Sør-Sverige, ønsker å fremstå som et alternativ til alle reisemålene på sydligere breddegrader. For en tid siden var bygartneren lei av at innbyggerne dro på sydenferie, og lagde Helsingborgs eget sydenparadis. Med 100 000 kroner i kofferten dro gartnersjefen til Italia og kjøpte palmer for alle pengene.  Stranden, som nå heter Tropical Beach, ligger midt i Helsingborg sentrum og er blitt veldig populær.

Det er bare arkitektene som mener palmesus ikke hører hjemme i Sverige Kommuneledelsen i Helsingborg har vært i kontakt med en turoperatør og sjekket mulighetene for å starte charterturer til den tropiske svenske byen.

Nyt god mat, shopping, kultur og uteliv. Ta en romantisk, avslappende helg for to med spa i Helsingborg, eller hvorfor ikke gjøre som de innfødte og bli med på en ”tura” til Helsingør?

Det innebærer å ta båten Helsingborg-Helsingør-Helsingborg for å spise og drikke. Du kan reise frem og tilbake så lenge du orker, og det er ofte slike "tura-tilbud".

 

Fly til Helsingborgs severdigheter

Helsingborg er en av Sveriges ledende kulturbyer. Her finner du masse muligheter til gode opplevelser: historiske bygninger, museer, parker, teater, konserter, gallerier og byvandringer. Når du besøker Helsingborg kan du ta for deg av det omfattende tilbudet i Dunkers Kulturhus, beundre de vakre rhododendron-buskene i parken Sofiero, som kalles Sveriges vakreste, eller trekke inn duften av roser i hagen på Fredriksdal museer. Helsingborg er en god og vellykket blanding av storby og sjarmerende landsbyidyll. Hele 16 vakre parker kan byen skryte av.

 

Fly til Helsingborg på shopping

Helsingborg er nærmeste shoppingoase for over tre millioner mennesker som bor under en times kjøring fra byen. I Helsingborg City og Väla er det et variert tilbud og hyggelig å handle. Husk å stoppe og ”fika”, som betyr å ta en kaffe med noe til, på de hyggelige små kaféene i området. I og rundt Helsingborg finner du mange keramikkverksteder som er verdt å avlegge et besøk. Lønnsomt kan det også bli, for mange har egne fabrikkutsalg.

guide

Sjarmerende Helsingborg

Helsingborg er en sjarmerende by som  ligger i Skåne i Sør-Sverige. Helsingborg er Skånes nest største by, etter Malmö. Den ligger ved Øresunds smaleste sted, og byens navn kommer sannsynligvis av ordet «helsing» som betyr hals og viser til den smale passasjen i mellom Helsingborg og Helsingør.

Omtrent 80 % av Sveriges befolkning bor i Sør-Sverige, og av dem bor bortimot 100 000 i Helsingborg. Selv om områdene omkring Helsingborg ikke kan by på samme uberørte landskap som i nord, er det minst like sjarmerende her.

Landskapet er fredelig, skogene uendelige og klimaet behaglig. Og selv om Sør-Sverige ikke på langt nær er så vilt og dramatisk som Nord-Sverige når det gjelder utendørs aktiviteter, fins det likevel en mengde attraktive alternativer for de som vil ha en aktiv ferie med Helsingborg som utgangspunkt.

 

Kultur og arkitektur i Helsingborg

For de kulturinteresserte byr Helsingborg og Skåne på en stor utfordring, nemlig det å velge hva man skal se og oppleve. Regionen har så mye å by på at det er vanskelig og plukke ut bare noen få. Uansett, Duncker Kulturhus i Helsingborg er vel verdt et besøk. Bare det å beundre kulturhusets spektakulære moderne arkitektur er en opplevelse for seg. Museet er tegnet av den kjente danske arkitekten Kim Utzon.

 

By- og badeferie

En ferie i Skåne kan bli akkurat det du ønsker: en god, gammeldags badeferie, et opphold i en hytte ved ditt eget tjern eller noen dager i en av de større byene Malmö, Lund eller Helsingborg. Dette kan kombineres med turer til Glasriket med glassverkene, eller bare noen avslappende feriedager ved havet i Mölle eller i den sjarmerende kystbyen Torekov.

 

Med smak av Skåne

Mange mener Skåne er den beste matregionen i Sverige. Skåne har en lang og tradisjonsrik historie av smakfull matlagning og kjente kokker, mye takket være den naturlige tilgangen på gode råvarer. Tidligere lå gjestgiveriene like tett som møllene i landskapet utenfor Helsingborg. Her fins også moderne og nyskapende matlagning med inspirasjon fra alle verdenshjørner. Helsingborg har blitt en av de mest populære mat-byene i Sverige.

Om du er sugen på en matopplevelse utenom det vanlige, så reis til Skåne!

Kort om Ängelholm/Helsingborg

Valuta: svenske kroner

Tidsforskjell: ingen

Språk: svensk

 

Ambassade:

Sveriges ambassade, Nobels gate 16, 0244 Oslo, tlf.: 24 11 42 00

 

Norske ambassade:

Skarpögatan 4, 115 27, Stockholm, tlf.: + 46 587 236 00

Turistinformasjon:

www.engelholm.com