LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Guide

  Guide til Palma de Mallorca

  Palma de Mallorca – den lille storbyen

  Palma de Mallorca er den største byen på Mallorca, men den er likevel ikke altfor stor og hektisk. Den kan være et godt alternativ til andre europeiske storbyer, da den er et allsidig reisemål som passer de fleste. Både gutta på tur, barnefamilien, kjæresteparet og venninnegjengen har gode muligheter til å få herlige dager i Palma de Mallorca.  Byen klarer å kombinere det beste fra storbyen med et komfortabelt strandliv.
   

  Finn Mallorcas beste og hemmelige strender

  Palma de Mallorca er et perfekt utgangspunkt for å oppleve resten av øya. Du kan for eksempel leie en bil og finne ut hva resten av øya har å by på. Kanskje frister det å finne en bortgjemt strand man kan ha helt for seg selv? I nærheten av landsbyen Sant Elm finner du stranden Cala en Basset som ligger litt utenfor den ruten turister vanligvis tar. Sjøvannet vil garantert føles deilig og forfriskende siden du må spasere en halvtime gjennom skog og terreng før du endelig kan kaste deg ut i middelhavet. Det finnes flere bortgjemte strandperler på Mallorca, og spør du lokalbefolkningen får du nok vite hvor de ligger.
   

  Kultur møter underjordisk natur

  Flyr du til Palma de Mallorca, kan du få kulturelle opplevelser i fantastiske underjordiske omgivelser. I de spektakulære dryppsteinsgrottene blir du overveldet av skjønnheten når de underlige formasjonene speiler seg i sjøen. Når det i tillegg glir båter forbi med lokale musikere som spiller vakker klassisk musikk, får du en opplevelse de fleste har problemer med å glemme. Den underjordiske herligheten ligger i nærheten av Porto Cristo en time øst for Palma de Mallorca. Cuevas del Drach har tre grotter som alle med rette står høyt i kurs hos de besøkende.

  Kort om Mallorca

  Innbyggere: 777 000
  Valuta: euro (EUR)
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 34
  Språk: Spansk

  Ambassade:
  Spanias ambassade, Halvdan Svartes gate 13, 0268 Oslo, tlf.: 22 92 66 90

  Norsk konsulat:
  Calle Bonaire nr. 16, 2 etasje, 07012 Palma, tlf.: + 34 971 71 08 09

  Turistinformasjon:
  www.infomallorca.net

  annet

  Spania

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies