LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Guide

  Guide til Malaga

  Malaga – genuin by i turistland

  Malaga er et perfekt utgangspunkt for de som er på jakt etter sol og strender. Malagas sentrale plassering på Solkysten, gjør at mange flyr til Malaga for å fortsette til turistbyene i nærheten. Siden Solkysten leverer godværsopplevelser på bestilling, er flyplassen på Malaga som oftest travel av solhungrige strandløver og løvinner på vei til sine favorittstrender. Malaga er kanskje den mest undervurderte byen i Spania. Kanskje burde flere turister tatt seg tid til denne byen, som gir de besøkende en ekte spansk opplevelse i tillegg til sol og strand.

  Følg spanjolenes egen rytme

  I Malaga lever spanjolene på en måte som er spesialtilpasset kulturen, klimaet og byens egen rytme. Malaga har mye å by på for den som vil nyte tilværelsen. Du kan for eksempel ta en tur til det arabiske fortet fra det åttende århundret, som ligger på en ås midt i byen. Her finner du også ruinene av et romersk amfi og et arkeologisk museum.

  Når morgen blir formiddag, legger varmen et beroligende lokk over Malaga. Nå senkes stressnivået og man går inn i lett hvilemodus. Da er det er tid for å dra på stranden og ta lunsjen i skyggen av palmene. Når solen etter hvert senker seg, får Malaga et gyllent skjær og begynner igjen å sitre.
  Malaga på kveldstid

  Når ”Solkystens hovedstad” begynner å våkne til liv igjen, er det bare å la seg rive med av den behagelige stemningen som innbyr til nytelse av god mat og drikke. De utallige tapasbarene i Malaga gjør utvalget så imponerende at det skal godt gjøres og ikke finne en som faller i smak. Når midnatt nærmer seg går Malaga inn i enda en ny fase. Da begynner de mange utestedene å åpne, og festglade mennesker lar rytmene føre seg inn i nattetimene på dansegulv i alle størrelser.

  Kort om Malaga

  Innbyggere: 8,1 millioner
  Valuta: euro (EUR)
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 34
  Språk: spansk

  Ambassade:
  Spanias ambassade, Halvdan Svartes gate 13, 0268 Oslo, tlf.: 22 92 66 90

  Norsk konsulat:
  Real Consulado de Noruega, Edif. Rosenkranz, Avda. de Los Boliches 60, 29640 Fuengirola, tlf.: +34 952 667 955

  Turistinformasjon:
  www.malagaturismo.com/e

  annet

  Spania

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies