LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Fly

  Fly til Las Palmas

  Alltid inkludert i din flybillett til Las Palmas: 24 timers åpent kjøp, barnerabatt, setevalg og mye mer!

  Det er både komfortabelt og billlig å reise med oss til deilige Las Palmas som er Gran Canarias største by. Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Las Palmas. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt

  Online sjekk inn
  •Kaffe, te og dagens aviser i appen
  •Opptil 90 % barnerabatt
  24 timers åpent kjøp

  Finn din flyavgang og pris med det samme i bestillingsfeltet eller bruk vår app – med denne appen kan du raskt finne ditt fly til Las Palmas direkte på mobilen.

  Reis til Las Palmas hele året

  Det tar ca. 6 timer å fly til Las Palmas fra Oslo, og hos oss prioriterer vi deg, slik at du kan nyte reise og bli uthvilt når du kommer frem. Vi flyr til Las Palmas hele året, og vi tar deg med til Grand Canarias internasjonale lufthavn (LPA), som ligger ca. 18 km det populære turistbyen Las Palmas.

  Få praktisk informasjon om severdigheter og aktiviteter i Las Palmas

  Opptil 90 % barnerabatt!

  Når du reiser med oss til Las Palmas kan du forvente gode gode rabatter på dine barns flybilletter. Barn under 2 år får opptil 90 % rabatt på billettprisen og dette inkluderer barnevogn/klappvogn til de minste, dvs. det er helt gratis. I aldersgruppen 2-11 år får du 25 % rabatt på ditt barns flybillett.

  Hvis du skal reise med barn for første gang, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap i lufthavnen – de kommer nemlig til å hjelpe deg så godt de kan.

  Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Ikke gå glipp av vårt fordelsprogram EuroBonus (det er helt gratis!) og da får du poeng hver gang du flyr med. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med nyttig informasjon for flyreisen din.

  Du kan også opptjene poeng, når du f.eks. bestiller hotell og bil hos våre mange samarbeidspartnere, og poengene kan du bruke som rabatt på flyreiser og til shopping i vår nettbutikk
  Husk at Eurobonus gjelder også for barn, så meld dem på og få poeng for deres flybilletter.

  Opptjen poeng på ditt fly til – påmeld deg enkelt og raskt her

  Kort om Las Palmas

  Innbyggere: ca. 380 000
  Valuta: Euro
  Tidsforskjell: - 1 time
  Landskode: +34
  Språk: spansk

  Ambassade:
  Spanias ambassade, Halvdan Svartes gate 13, 0268 Oslo
  Tlf.: 22 92 66 90

  Norsk konsulat:
  Real Consulado de Noruega, Calle Luis Morote 6
  35007 Las Palmas de Gran Canaria
  Tlf.: +34 928 49 50 00

  annet

  Spania

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies