LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Flyplass

  Tromsø lufthavn

  Butikker og servering på Tromsø lufthavn

  På Tromsø lufthavn finner du kaféer og kiosker om du glemte å få deg mat på flyet, eller hvis du vil korte ned ventetiden før avgang med et måltid eller en kaffe. Du finner kiosker og servering av varme retter på begge sider av sikkerhetskontrollen. I tillegg finner du bokhandel hvor du kan sikre deg litteratur på reisen.

  Hvorfor ikke nyte flyturen mett og fornøyd med ferskt lesestoff?

   

  Taxfree på Tromsø lufthavn

  Hvis du er av typen som sovner på flyet og ikke benytter muligheten til å handle tax free-varer underveis, kan du besøke taxfree-butikken på Tromsø lufthavn. Denne er alltid åpen i forbindelse med utenlandsflyvninger.

  Du har det aller enklest hvis du reiser med charter. Da kan du nemlig forhåndsbestille duty free-varer på nettet og motta varene på flyet.

   

  Buss til Tromsø lufthavn

  Det går busser til og fra Tromsø lufthavn. Flybussen er en av dem, men det går også rutebusser som stopper ved flyplassen. Reisetiden til flyplassen er ca. 20 minutter. Avinor har mer informasjon om busstilbudet her.


  Drosje

  Drosjer står rett utenfor ankomsthallen ved Tromsø lufthavn. Hvis det er travelt, kan det være noe ventetid. For minibuss eller andre spesielle behov kan du ringe:

  Tromsø taxi: 77 60 30 00
  Din Taxi: 02045

   

  Parkering

  Det tar kun 10-15 minutter fra sentrum inn til Tromsø lufthavn. Reiser du fra Tromsø, kan du sette fra deg bilen på kort- eller langtidsparkering rett ved terminalbygget. Se oversikt over hvor du kan parkere.


  Leiebil

  Noe av det beste ved Tromsø er omgivelsene. Den spektakulære naturen med nærhet til sjøen og storslåtte fjell kan oppleves enkelt ved å leie bil. Du kan forhåndsbestille leiebil via SAS i bestillingsfeltet til høyre.
  Internett på flyplassen
  Har du med deg bærbar PC eller telefon du kan surfe med? La nettet hjelpe deg å utnytte tiden til arbeid eller fornøyelse. Tilgang til Internett på Tromsø lufthavn.

  Kort om Tromsø

  Innbyggere: 72 066 (apr. 2014)
  Valuta: NOK
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 47
  Språk: norsk

  Turistinformasjon: www.visittromso.no

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies