LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Fly

  Fly til Molde

  Alltid inkludert i din flybillett til Molde: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…


  Flyturen til Molde fra Oslo tar knapt 1 time, og selv om det er en kort tur, så vil vi at du har det bra under reisen. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser - alt dette er naturligvis helt gratis.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Molde. Både før, under og etter din reise, har vi sørge for alt: 
   

  •    Online sjekk inn
  •    Kaffe, te og digitale aviser i appen
  •    Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris med en gang i bestillingsfeltet eller last gjerne ned vår app – med denne appen kan du lettvint finne ditt fly til Molde direkte på mobilen.

  Flere daglige flyavganger til Molde

  Vi flyr deg til lufthavnen Molde (MOL) som ligger kun 5 km øst for unna byens sentrum. Vi har daglige avganger slik at du kan tilpasse reisen med dine planer i Molde.

   

  Billige flybilletter til Molde – bestill i god tid og spar penger

  Det er billig å reise å reise til Rosenes by som Molde også kalles. Men husk å bestille billettene i god tid, da får du nemlig flybilletter til de beste prisene.

  Vi går deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybiletter. Dermed kan du rolig slå til hvis du finner en god pris. Bestill først og hør etterpå hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris.

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Bli med i vårt gratis fordelsprogram EuroBonus og motta poeng hver gang du reiser med oss. Dessuten får du masse fordeler og spesielle medlemstilbud som blir sendt via e-post. I tillegg får du også sms-tjenester med nyttig informasjon om din flyreise.
  Du kan også bruke poengene til bonusreiser, hotellopphold, og shopping.

  Opptjen poeng på din tur til Molde – påmeld deg EuroBonus gratis.

  Annet

  Norge

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies