LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Fly

  Fly til Longyearbyen

  Alltid inkludert i din flybillett til Longyearbyen: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…

  Den korteste reisetiden til Longyearbyen fra Oslo er på 4 timer, og under hele reisen kan du forvente god service, for vi kommer til å servere både kaffe og te om bord, og du kan dessuten lese digitale aviser – helt uten ekstra kostnader.

  Du får alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

  Online sjekk inn
  • Kaffe, te, og dagens aviser i appen
  • Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris med det samme eller last ned vår app – med appen kan du finne et fly til Longyearbyen raskt og direkte på mobilen..
   

  Flere daglige flyavganger til Longyearbyen

  Vi flyr deg til lufthavnen Svalbard (LYR) som ligger omtrent 5 km unna Longyearbyen. De fleste flyavganger går via Tromsø, men mellomlandingen skjer svært raskt, og før du vet ordet av det så er du fremme.
   

  Billige flybilletter til Longyearbyen – bestill i god tid og spar penger

  Du kan enkelt reise billig til Longyearbyen med oss. Men husk å bestille billettene i god tid, da kan du nemlig sikre deg de billigste billettene.

  Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybilletter. Derfor kan du kjøpe billige billetter med en gang, og deretter høre med familie og venner.


  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Bruk gjerne vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse unike fordeler - bl.a. ekslusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise. Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos våre mange EuroBonus butikker.

  Opptjen poeng på din tur til Longyearbyen – påmeld deg EuroBonus gratis.

  Kort om Longyearbyen

  Innbyggere: ca. 2000
  Valuta: NOK
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 47
  Språk: norsk

  Turistinformasjon:
  www.svalbard.net

  Annet

  Norge

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies