LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Flyplass

  Kristiansund lufthavn

  Butikker og servering på Kristiansund Lufthavn

  Kristiansund lufthavn finner du kafeteria og kiosker som kan benyttes dersom du glemte å få deg mat på flyet, eller om du vil korte ned ventetiden før avgang med et måltid eller en kaffe. Hvis du har ekstra god tid, kan du kjøpe et postkort og skrive til noen som fortjener en hilsen.

  Hvorfor ikke nyte flyturen mett og fornøyd med ferskt lesestoff fra kiosken?

  Informasjon og åpningstider til kaféen på Kristiansund lufthavn.

   

  Taxfree på Kristiansund Lufthavn

  Hvis du er av typen som sovner på flyet og ikke benytter muligheten til å handle underveis, kan du besøke taxfree-butikken på Kristiansund lufthavn. Denne er alltid åpen i forbindelse med utenlandsflyvninger.

  Du har det aller enklest hvis du reiser med charter. Da kan du nemlig forhåndsbestille duty free-varer på nettet og motta varene på flyet.

   

  Flybuss til Kristiansund

  Det går rutebuss fra Kristiansund sentrum til flyplassen ca to ganger i timen.

   

  Drosje

  Kristiansund taxi har drosjer ved utgangen. Hvis du trenger minibuss eller handikapptransport må dette bestilles på telefon 71 67 22 22.

   

  Parkering og veikart

  Kjører du bil til flyplassen? Da kan du fra Kristiansund sentrum følge Riksvei 70. 

   

  Leiebil og Atlanterhavsveien

  Kristiansund er det perfekte utgangspunkt for å oppleve Atlanterhavsveien. Leier du bil, har du mulighet til å stoppe på de mest spektakulære og vakre steder. Atlanterhavsveien ligger en kort fergetur bare noen kilometer vest for Kristiansund lufthavn. Verdens vakreste veistrekning ble den beskrevet som i ”The Guardian”, den har blitt kåret til Århundrets Byggverk i Norge og er utnevnt til Nasjonal Turistvei.

  Du kan leie bil med uthenting på Kristiansund lufthavn. Du kan også finne mer om attraksjoner og turistinformasjon i Kristiansund.

   

  Internett på flyplassen

  Har du med deg bærbar PC eller telefon du kan surfe med? La nettet hjelpe deg å utnytte tiden til arbeid eller fornøyelse. Tilgang til Internett på Kristiansund lufthavn.

  Kort om Kristiansund

  Innbyggere: ca. 24 000
  Valuta: NOK
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 47
  Språk: norsk

  Turistinformasjon:
  www.visitkristiansund.com


  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies