LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Fly

  Fly til Kristiansund

   

  Alltid inkludert i din flybillett til Kristiansund: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…

  Det tar knapt 1 time å fly til Kristiansund fra Oslo, og til tross for at det er en kort tur, så vil vi at du har det bra under reisen. Derfor serverer vi kaffe, og te om bord, og dessuten digitale aviser får du også på flyet – naturligvis til ingen ekstra kostnader.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Kristiansund. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt: 

  •    Online sjekk inn
  •    Kaffe, te. Dagens aviser i appen
  •    Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris med det samme i bestillingsfeltet eller bruk vår app – med denne appen kan du raskt finne ditt fly til Kristiansund direkte på mobilen.

  Flere daglige flyavganger til Kristiansund

  Vi flyr deg til lufthavnen Kristiansund (KSU) som kun 7 km øst for byen. Vi har flere avganger i løpet av døgnet, og dermed kan du enkelt finne et fly som passer med dine planer i Kristiansund.

  Rimelige flybilletter til Kristiansund– bestill i god tid og spar penger

  Det er billig å reise å reise til den livlige kystbyen. Du bør bestille billettene i god tid, for da får du nemlig de beste prisene.

  Du får alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Så du trenger ikke gå glipp av gode priser. Bestill først og hør deretter hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris.


  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Bli med å vårt gratis fordelsprogram EuroBonus  og få poeng hver gang du reiser med oss. Dessuten får du masse fordeler, og utvalgte eksklusive medlemstilbud som blir sendt via e-post. I tillegg får du også sms-tjenester med nyttig informasjon om din flyreise.

  Du kan også bruke poengene til bonusreiser, hotellopphold, og shopping.

  Opptjen poeng på din tur til Kristiansund– påmeld deg EuroBonus gratis.

   

  Kort om Kristiansund

  Innbyggere: ca. 24 000
  Valuta: NOK
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 47
  Språk: norsk

  Turistinformasjon:
  www.visitkristiansund.com


  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies