LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Flyplass

  Kristiansand lufthavn

  Butikker og servering på Kristiansand lufthavn

  Kristiansand lufthavn, Kjevik finner du flere kiosker om du glemte å få deg mat på flyet, eller om du vil korte ned ventetiden før avgang med et måltid eller en kaffe. Innenfor sikkerhetskontrollen finner du en stor kiosk som kan friste med småretter, øl- og vinservering.

  Hvorfor ikke nyte flyturen mett og fornøyd med ferskt lesestoff fra kiosken?

  Informasjon og åpningstider:
  Butikker og kiosker på Kristiansand Lufthavn

  Taxfree på Kristiansand Lufthavn

  Hvis du er av typen som sovner på flyet og ikke benytter muligheten til å handle tax free varer underveis, kan du besøke taxfree butikken på Kristiansand lufthavn. Denne er alltid åpen i forbindelse med utenlandsflyvninger.

  Du har det aller enklest hvis du reiser du med charter. Da kan du nemlig forhåndsbestille duty free-varer på nettet og motta varene på flyet.
   

  Buss til og fra Kristiansand sentrum

  Det går busser til og fra Kristiansand sentrum. Det er ca 16 km fra flyplassen til sentrum. Mer informasjon om busstilbudet kan du få hos Avinor eller Flybussen.
   

  Drosje

  Flere selskaper tilbyr faste priser til og fra lufthavnen avhengig av hvor du skal. Se taxisentralenes egne nettsider for mer informasjon om faste priser til dit du skal.

  Taxi Sør AS
  Telefon: 38 02 80 00

  Agder Taxi AS
  Telefon: 38 00 20 00
   

  Parkering og veikart

  Du kan sette fra deg bilen på både kort og langtidsparkering rett ved terminalbygget. Er du usikker på veien kan du se veikart og oversikt over hvor du kan parkere.
   

  Leiebil

  Kristiansand har vakre og naturskjønne omgivelser. Du kan leie bil hvis du vil ha enkel tilgang til den sørlandske idyll i og rundt Kristiansand. Flere firma leier ut biler i nærheten av terminalen på flyplassen.
   

  Internett på flyplassen

  Har du med deg bærbar pc eller telefon du kan surfe med? La nettet hjelpe deg å utnytte tiden til arbeid eller fornøyelse. Tilgang til internett på flyplassen.
   

  Severdigheter og attraksjoner

  Hvis du velger å fly til Kristiansand, har du mange attraksjoner i vente. I tillegg til at byen er Norges blomsterby, finnes det en rekke småby-idyller hvor man kan nyte roen etter en fascinerende opplevelse i dyreparken

  Kort om Kristiansand

  Innbyggere: ca. 86 000
  Valuta: NOK
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 47
  Språk: norsk

  Turistinformasjon:
  www.visitnorway.no/kristiansand

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies