LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Flyplass

  Ålesund lufthavn

  Butikker og servering på Ålesund Lufthavn

  På Ålesund lufthavn finner du kafeteria og kiosk i terminalen om du glemte å få deg mat på flyet, eller om du vil korte ned ventetiden før avgang med et måltid eller en kaffe.

  Kafé og kiosk ligger i andre etasje over innsjekkingsområdet og kan tilby et rikholdig utvalg av varm drikke, varme og kalde retter. Spisestedet kan også tilby sine gjester øl og vin.


  Taxfree på Ålesund lufthavn

  Hvis du er av typen som sovner på flyet og ikke benytter muligheten til å handle tax free varer underveis, kan du besøke taxfree-butikken på Ålesund lufthavn. Denne er alltid åpen i forbindelse med utenlandsflyvninger. Du har det aller enklest hvis du reiser du med charter. Da kan du nemlig forhåndsbestille duty free-varer på nettet og motta varene på flyet.


  Flybuss til Vigra

  Nettbuss Ålesund kjører buss til og fra Ålesund sentrum og Moa som korresponderer med alle rutefly. Avgang fra Moa ca halvannen time før flyavgang, og Ålesund sentrum (Skateflukaia) ca 1 time før avgang.

  Reisertid er ca 25 minutter fra Ålesund sentrum. Bussen stopper ved de store hotellene.

  For oppdaterte ruter på buss: www.nettbuss.no eller trafikanten Møre og Romsdal på telefon 71 58 78 00 (177 innenfor Møre og Romsdal) eller www.177mr.no

   

  Drosje

  Drosjer står ved utgangen på en egen holdeplass. Turen til sentrum tar ca 15 minutter.
  Telefon: 70 10 30 00
  Internettside: www.alesund-taxi.no
  E-post: booking@taxiformidling.no


  Parkering og veikart

  Kjører du bil til flyplassen? Da kan det være nyttig med veikart og en oversikt over hvor du kan parkere og hvor mye det koster.


  Leiebil

  Det er flere firma som tilbyr leiebil hvis du vil komme deg rundt og oppleve vakre og spektakulære Sunnmøre.

  Kort om Ålesund

  Innbyggere: 42 317 (2009)
  Valuta: NOK
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 47
  Språk: norsk

  Turistinformasjon: www.visitalesund.com

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies