LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Bergen - Ålesund

  Flyreisen Bergen - Ålesund tar 45 minutter!

  Ålesund er et perfekt sted å utforske noen av Norges mest kjente natur- og kulturattraksjoner.

  Fly Bergen - Ålesund med SAS og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen. SAS har innsjekking via Internett og du kan velge ditt favorittsete på forhånd. SAS tar også ekstra hensyn til småbarnsfamilier. Du kan ta med barnevogn kostnadsfritt og vi forsøker å la småbarnsfamilier få gå først om bord i flyet.

  Bestill plass nå – med 24 timers åpent kjøp hos SAS kan du avbestille kostnadsfritt om reisefølget ditt allikevel ikke vil ta flyturen.

  Fly Bergen – Ålesund med SAS

  Fly til Ålesund og opplev Ålesunds fantastiske jugendstilarkitektur. Dette er byen der arkitekturen er preget av tårn, spir og vakre utsmykninger. Ålesund byr på mange spennende opplevelser. Her kan du blande kunst og kultur med vakre naturopplevelser. Jugendstilsenteret er verdt et besøk om du er interessert i arkitektur. Dette er et nytt og spennende museum som forteller deg alt om Ålesunds unike plass i norsk arkitekturhistorie. Ålesund og omegn kryr av fjorder, fiskevær, øyperler og majestetiske fjell som lokker til nærmere utforskning. Med under en times flytur mellom Bergen og Ålesund er det fullt mulig å kose seg en weekend på hotell – mens opplevelsene står i kø!

  Reis med barna til Ålesund

  Ålesund har mange spennende opplevelser både for liten og stor. Ta med barna til Atlanterhavsparken og studer livet i Atlanterhavet. Atlanterhavsparken er et av Nord-Europas største akvarieanlegg og ligger i et friområde med turstier, kulturminner, fiskeplasser og badestrand med dykkemuligheter. Reis med barna og la dem oppleve kunst og design på KUBE, Sunnmøre Museum som er folkemuseet for kystkultur og den fantastiske utsikten over Ålesund fra Aksla.

  Restauranter og uteliv

  Ålesund byr på alt fra eksklusive restauranter med internasjonale menyer til små kaféer, pizzabarer, bakerier, kaffebarer og puber. Har du lyst på sjømat, er restaurantene Sjøbua, XL Diner og Maki kjent for sine fiskespesialiteter. Mange av hotellene serverer smakfulle lunsj- og middagsretter. Ålesund er Norges største eksporthavn for klippfisk og under den Norske Matfestivalen kåres årets klippfisk-kokk.

  Shopping i Ålesund

  Gågata i Ålesund ligger i Kongens Gate. I Kipervika finner du et stort utvalg av kunst- og håndverksbutikker og på torget selges blomster, frukt og morsomme kuriositeter. Kremmergaarden ligger i Ålesund sentrum og her finner du en rekke ulike butikker og kafeer. For storshopping er Moa kjøpesenter verdt et besøk. Dette er et av Norges største kjøpesentre og ligger 10 kilometer fra sentrum. Enda godt SAS tilbyr 23 kg bagasje inkludert i prisen!

  Kort om Ålesund

  Innbyggere: 42 317 (2009)
  Valuta: NOK
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 47
  Språk: norsk

  Turistinformasjon: www.visitalesund.com

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies