LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Fly

  Fly med SAS til Venezia

  Alltid inkludert i din flybillett til Venezia: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…

  Det tar omtrent 4 timer å fly til Venezia fra Oslo, og under hele reisen gjør vi vårt beste for at reisen blir behagelig. Derfor servere vi både kaffe og te om bord, og du kan dessuten lese digitale aviser – helt uten ekstra kostnader.

  Du får alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

  Online sjekk inn
  • Kaffe, te, og aviser i appen
  • Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris med det samme eller last ned vår app – med appen kan du finne et fly til Venezia raskt og direkte på mobilen..
   

  Flere daglige flyavganger til Venezia

  Vi har flere daglige flyavganger til Venezia, slik at du kan enkelt og lett reise til en av verdens vakreste byer hele året rundt. Vi tar deg med til Marco Polo lufhavn (VCE) som ligger rett utenfor byen.
   

  Billige flybilletter til Venezia – bestill i god tid og spar penger

  Du kan enkelt reise billig til Venezia. Men husk å bestille billettene i god tid, da kan du nemlig sikre deg de billigste billettene.

  Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybilletter. Derfor kan du kjøpe billige billetter med en gang, og deretter høre med familie og venner.

  Få praktisk informasjon om severdigheter og aktiviteter i Venezia

  Opptil 90 % barnerabatt!

  Når du reiser med oss til deilige Venezia får du alltid gode rabatter på dine barns flybilletter. Alle barn under 2 år får opptil 90 % rabatt på billettprisen og du kan ta med barnevogn/klappvogn til de minste helt gratis.

  For barn fra 2 til 11 år får du 25 % rabatt på ditt barns flybillett. Hvis du skal reise med barn for første gang, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap i lufthavnen – de er nemlig topptrent i å ta ekstra godt vare på deg som er ny i luften.

  Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn


  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Bruk gjerne vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse unike fordeler - bl.a. ekslusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise. Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos våre mange EuroBonus butikker.

  Opptjen poeng på din tur til Venezia – påmeld deg EuroBonus gratis.

  Kort om Venezia

  Innbyggere: 270 843 (2010)
  Valuta: euro
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 39
  Språk: italiensk

  Ambassade:
  Italienske ambassade, Uranienborg, 0258 Oslo, tlf.: 23 08 49 00

  Norske ambassade:
  Via delle Terme Deciane 7, Rome, tlf.: +39 0657 17031.

  Turistinformasjon:
  www.venice-tourism.com/en

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies