LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Fly

  Fly med SAS til Milano

  Alltid inkludert i din flybillett til Milano: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…

  Den korteste reisetid til motenes by Milano fra Oslo er omtrent 4 timer, men uansett hvor lenge eller kort tid der der, så vil vi gjøre alt vi kan for at reisen blir behagelig for deg. Derfor kan du nyte kaffe og te om bord, og dessuten lese digitale aviser – alt sammen uten ekstra betaling, naturligvis.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Milano. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt: 
   

  •    Online sjekk inn
  •    Kaffe, te og aviser i appen
  •    Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris på denne siden eller last ned vår app – så du kan du enkelt og lettvint finne ditt fly til Milano direkte på mobilen.
   

  Mange flyavganger til Milano

  Vi har mange flyavganger til Milano, og vi tar deg med til lufthavnen Malpensa, som liker nær byen. Dermed finner du alltid et fly som passer med dine reiseplaner i Milano.

  Billige flybilletter til Milano – bestill i god tid og spar penger

  Du kan enkelt reise billig til den vakre storbyen Milano med oss. Du trenger bare å bestille billettene i god tid og så får du muligheten til å sikre deg ekstra billige billetter..

  Du får også alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Noe som betyr at du kan kjøpe billetter til lave priser, og deretter høre familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Gå ikke glipp av et medlemsskap i på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. Dessuten får du masse fordeler om bord, spesielle medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.


  Opptjen poeng på din tur til Milano – påmeld deg EuroBonus gratis.

  Kort om Milano

  Innbyggere: 1,4 millioner
  Valuta: euro (EUR)
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 39
  Språk: italiensk

  Ambassade:
  Italienske ambassade, Uranienborg, 0258 Oslo, tlf.: 23 08 49 00

  Norsk konsulat:
  Piazza Castello 20, Milano, tlf.: +39 02 80113

  Turistinformasjon:
  www.turismo.milano.it

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies