LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Fly

  Fly med SAS til Bologna

  Fly til Bologna hvis du er glad i mat. Her er finner du et fantastisk utvalg av ost, pasta, pølser og skinker.  Den stolte italienske mattradisjonen står sterkere her enn i de fleste andre byer.  Et av Bolognas kallenavn er La grassa som betyr den fete. Det henspeiler ikke på selve maten, men snarere på at Bolognas innbyggere liker å ”ha det fett” og nyte livet. Livsnytelse er sentralt i Bolognas mentalitet og har vært med på å foredle og videreutvikle de kulinariske gleder i generasjoner. Som turist får du ta del i matkulturen som bygger på kjærlighet til maten og maksimal nytelse. På restaurantmenyene finner du Tagliatelle al Ragù, eller pasta bolognese som vi gjerne kjenner den som.

  Fly til Bologna med SAS

  Fly til Bologna med SAS via København, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du har 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn om du reiser med spedbarn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå først om bord i flyet. Fly til Bologna med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

  Vakker og forbigått

  Bologna er kjent for mat og for sin politikk, og er nå ansett å være en av de mest attraktive byene i Italia. Likevel har de største turiststrømmene gått til de mer glamorøse og berømte naboene som Firenze, Venezia og Milano. Dette gjør at du får en enda mer autentisk italiensk opplevelse ved å fly til Bologna. Byens politikere har også vært flinke til å ta vare på byens særpreg, og Bolognas vakre sentrum er godt bevart og vedlikeholdt. Det betyr at du kan fly til Bologna og ta livet med ro, for du kommer til å oppleve vakker arkitektur og flotte severdigheter uten å måtte stresse rundt etter enkeltattraksjoner midt i en strøm av turister. Du kan enkelt og greit fly til Bologna og nyte livet i vakre omgivelser.

  Kort om Bologna

  Innbyggere: 378 701 (2010)
  Valuta: euro
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: +39
  Språk: italiensk

  Turistinformasjon:
  www.bolognawelcome.com/en

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies