LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Fly

  Fly med SAS til Reykjavik

  Alltid inkludert i din flybillett til Reykjavik: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…

  Det tar omtrent 3 timer å fly til verdens nordligste by Reykjavik fra Oslo, og under reisetiden så vil vi gjøre alt vi kan for at reisen blir behagelig for deg. Derfor kan du nyte kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser på flyet – alt sammen helt gratis.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Reykavik. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt: 
     
  •    Online sjekk inn
  •    Kaffe, te, og aviser i appen
  •    Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris med det samme på denne siden eller bruk vår app – så du kan alltid lettvint finne ditt fly til Reykjavik direkte på mobilen.

  Mange daglige flyavganger til Reykjavik

  Vi flyr til både den internasjonale lufthavnen Kelfavík og Reykjavik lufthavn. Vi har mange avganger som går hele dagen. Dermed kan du alltid finne et fly som passer med dine planer i Reykjavik..

  Billige flybilletter til Reykjavik – bestill i god tid og spar penger

  Du kan enkelt reise billig til Reykjavik med oss. Ikke glem å bestille billettene i god tid – så kan du få fingrene i flybillettene til de beste prisene.

  Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Derfor kan du alltid slå til når du finner billige billetter. Senere kan du høre hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.


  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Meld deg gjerne på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg gir vi deg masse fordeler om bord på ditt fly, eksklusive tilbud kun for medlemmer via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Poengene kan kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.


  Opptjen poeng på din tur til Reykjavik – påmeld deg EuroBonus gratis .  

  Kort om Reykjavik

  Innbyggere: 306 000
  Valuta: Islandsk krone (ISK)
  Tidsforskjell: - 1 time
  Landskode: 354
  Språk: Islandsk

  Ambassade:
  Islands ambassade, sentrum, 0161 Oslo, tlf.: 23 23 75 30

  Norsk konsulat:
  Fjólugata 17, Reykjavik, tlf.: + 354 520 0700

  Turistinformasjon:
  www.no.visiticeland.com

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies