LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Fly

  Fly til Athen

  Fly til Athen om du vil oppleve gatemarkeder, tavernaer, suvenirboder og fortidsminner som sammen danner et konglomerat av gamle og nye bygninger. For turister er det en fordel at de fleste severdigheter kan nås til fots i det sentrale området rundt landemerket Akropolis. Å spasere er den beste måten å oppleve den athenske atmosfæren, men man bør kanskje holde seg unna sentrumstrafikkens kaotiske univers.

  Fly til Athen med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du kan sjekke inn via Internett, velge sete 22 timer innen avgang og du har 24 timers åpent kjøp. Sett deg i ditt valgte sete, og les en gratis avis i appen og nyt en kopp kaffe/te mens vi flyr deg til Athen. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn om du reiser med spedbarn. Fly til Athen med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen. 

  Athen fikk seg en skikkelig overhaling i forbindelse med OL i 2004. Dette betyr at byen er enda bedre tilrettelagt for besøkende enn tidligere. Blant annet gjør et flott og moderne t-banesystem at det har blitt adskillig triveligere å bevege seg kollektivt i Athen.

   

  Visdommens by

  Athen er oppkalt etter Athene, den greske gudinnen for visdom, som ifølge mytologien vant byen som premie etter en duell mot Poseidon. I tillegg var hun også gudinne for kunst og håndverk. Med sin visdom var hun krigsgudinnen som hadde mer fokus på strategi enn blodbad i den trojanske krigen. Hun ga Athen oliventreet i gave og sikret dermed olje, mat, og tre for befolkningen. Hvis du ønsker innblikk i Athens fantastiske historie i ditt eget tempo, er det mulig å leie digitale lydspillere fra pocket-tours som guider deg der du ønsker.


  Fly til Athen med SAS, og du får oppleve visdommens by og dens stolte historie!

  Kort om Athen

  Innbyggere: ca. 1 million
  Valuta: euro (EUR)
  Tidsforskjell: + 1 time
  Landskode: +30
  Språk: gresk

  Ambassade:
  Hellas ambassade, Nobels gate 45, 0266 Oslo
  tlf.: 22 44 27 28

  Norsk ambassade:
  Vas. Sophias Avenue 23, 6th floor, 106 74 Athens
  tlf.: +30 210 72 46 173

  Turistinformasjon:
  www.breathtakingathens.com

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies