søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Arhus

Fly til Aarhus

Det tar 1 time å fly til Jyllands hovedstad Århus fra Oslo, og vi kan love en svært komfortabel reise. Vi servere både kaffe og te om bord, og du kan dessuten lese digitale aviser – helt uten ekstra kostnader.

 

Alltid inkludert i din flybillett til Århus

Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

 

Mange daglige flyavganger til Århus

Vi flyr deg til Århus lufthavn i Danmark både morgen, middag, ettermiddag og kveld. Det er med andre ord, utrolig lett å finne et fly som passer med dine planer i Århus.

 

Billige flybilletter til Århus – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til vakre Århus med oss. Men husk å bestille billettene i god tid, da kan du nemlig sikre deg de billigste billettene.

Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybilletter. Derfor kan du kjøpe billige billetter med en gang, og deretter høre med familie og venner.

 

Opptjen poeng på din tur til Århus

Bruk gjerne vårt fordelsprogram EuroBonus og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse unike fordeler - bl.a. ekslusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise. Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos våre mange EuroBonus butikker.

Påmeld deg EuroBonus gratis

Århus – verdens minste storby

Århus er en pulserende by med dansk sjarm, lave priser og gode pølser. Vikingene gjorde i hvert fall en god gjerning da de grunnla byen.

Århus er også en ny og moderne by hvor det kryr av butikker, kaféer, restauranter og andre gleder som gjør Århus til en by man blir glad for å være i.

Når du er i Århus bør du også benytte sjansen til å shoppe i en av de lokale designerbutikkene. Det er store sjanser for at du kommer hjem med noe spesielt i bagasjen.

Kort om Århus

Valuta: danske kroner

Tidsforskjell: ingen

Landskode: +45

Språk: dansk

 

Ambassade:

Danmarks ambassade, Olav Kyrres gate 7, 0273 Oslo, tlf.: 22 54 08 00

 

Norske ambassade:

Kgl. norsk konsulat, Store Torv 1, 1. sal, Aarhus C, tlf.: +45 55 46 87 33

Turistinformasjon

Annet

Fly til Danmark

 

FLERE SAS-DESTINASJONER