søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Lounge-nyheter

lounge-nyheter

Her kan du finne ut hva som&;foregår i SAS Lounge-verdenen.&;&;&;

sas city lounge i stockholm

Vi har åpnet enda en SAS City Lounge på Stockholms Centralstation. Med inspirerende design og åpne arealer er det en avslappende oase midt i byen, med arbeidsområder, private møteområder og komfortable sofaer. Her får du også gratis Wi-Fi, kaffe, te og concierge-tjeneste.&;Den nye loungen er åpen for SAS EuroBonus Gull- og Diamant-medlemmer og en gjest 24 timer før eller etter en flygning med SAS samt alle andre tidspunkter mot et gebyr. SAS City Lounge på sentralstasjonen er åpen på ukedager fra kl. 09.00 til 17.00.

SAS tilbyr allerede SAS&;City Lounge på&;Stureplan, Birger Jarlsgatan 18 i Stockholm. Loungen er allerede åpen for EuroBonus Diamant-medlemmer&;fra kl. 09.00 til kl. 17.00.

04.04.17, 12.17

digitale aviser & magasiner i sas lounger

Nå kan du laste ned et bredt utvalg aviser, magasiner, bøker og mer i SAS App når du besøker våre SAS Lounges. Digitale publikasjoner er også tilgjengelige fra 22 timer før avreise med SAS-flygninger.

Fra 1. mars 2017 vil alle avisene du leser hos SAS være digitale. Dette er bare enda en måte vi&;moderniserer kundeopplevelsen på, samtidig som vi driver mer bærekraftig.&;

04.04.17, 12.17

VI PUSSER OPP LOUNGENE VÅRE I&;2017

Vi ønsker at reisen din skal være mer knirkefri og fornøyelig enn noensinne. Det er derfor vi fortsetter å styrke våre tilbud i luften og på bakken. Om bord har du kanskje lagt merke til forbedringer i våre digitale løsninger, nye oppgraderte kabiner, nye fly, rask Wi-Fi i alle fly og vårt nye mat&;og drikke-konsept inflight.

På bakken&;forbedrer vi våre lounger og fast track-løsninger på våre største flyplasser og&;destinasjoner med flest reisende.&;Som en del av dette vil&;vi&;avslutte vårt samarbeid med noen av våre innleide lounger som drives av tredjeparter.

Resultatet er at vi vil fortsette å forbedre våre egne tjenester til fordel for våre SAS Plus- og Business-reisende, EuroBonus-medlemmer og 29 millioner&;årlige reisende. Noen høydepunkter innen våre&;forbedringer: SAS investerer i&;nye og større innenlandslounger på Stockholm Arlanda flyplass&;og Oslo Gardemoen, og vi oppgraderer de internasjonale SAS Lounges i New York, Paris og Chicago.

SAS og Star Alliance tilbyr tilgang til over 1000 lounger verden over.

04.04.17, 12.17