Reisemål


Norsk
Change

San Francisco

 
Nå kan du fly direkte fra Oslo, via København, til San Francisco med SAS. Nå det enkelt å komme seg til Californias vakreste by.

San Francisco - byen med en av de mest berømte broene i verden; Golden Gate. I den vennlige og populære byen kan du ta en tur på en av de velkjente og kjære trikkene. Trikkevogn ved Union Square, San Francisco (bilde fra Visit California, Andreas Hub), og oppsøke steder du kjenner igjen fra film og TV. Å fly med SAS til San Francisco gir deg også gode forbindelser videre med vår partner United.

San Francisco - en liten storby

San Francisco er med sine drøyt 800 000 innbyggere den fjerde største i California, men i utstrekning er den ikke så stor. Byen sprer seg over en rekke åser - det er over 40 innen bygrensen, og de ulike bydelene har vært sitt særpreg. Chinatown er en av de best kjente, og sies også å være et av de største kinesiske samfunn utenfor Asia. Fisherman's Wharf, det gamle havneområdet, har i dag et yrende liv, med en rekke restauranter, et gammelt marinefartøy som museum, det berømte akvariumet, og Pier 39 med butikker og underholdning.

Fly til San Francisco med SAS og opplev mangfoldet og kulturen!

San Francisco er en by med stort mangfold, både når det kommer til mennesker og kulturelle attraksjoner. Byen går for å være en av de mest liberale i USA, og i tillegg til ChinatownSe Chinatown i San Francisco når du flyr dit med SAS (bilde fra VisitCalifornia, Andreas Hub) og Presidio (byens "andre" kinesiske del), kan du besøke bydelen North Beach, som har tydelig italienske aner, med iskrembarer og jazzklubber, Fillmore, også kjent som Japantown, hvor du kan sippe til en kopp java, eller Castro/Upper Market - bedre kjent som "verdens homsehovedstad" med små unike butikker. Bydelen SOMA (South of Market / Yerba Buena) byr på over fem kvadratkilometer med fasjonable restauranter, hippe nattklubber, kunstgallerier og museumer. Russian Hill er bydelen hvor du finner den berømte, svingete Lombard Street, hvor mang en biljaktscene har blitt filmet. I byens eldste bydel, Mission District, finner du i dag de nyeste, kuleste restaurantene og galleriene. De berømte viktorianske husene (kjent som "The painted ladies") ligger i ved Alamo Square Park i Haight-Ashbury - et klassisk fotomotiv! Er du i humør for litt vietnamesisk, kan du ta turen til Hayes Valley, hvor et lite område blir kalt "Little Saigon" på folkemunne. I samme bydel ligger også en av byens eldste handelsområder; Polk Street.

Fly til San Francisco med SAS

Vi vil at du skal få en så komfortabel flyreise som mulig. Vi byr på mat og drikke om bord og gir deg den best mulige servicen, WiFi samt et omfattende underholdningstilbud i form av video on demand og musikk for å gjøre reisen ekstra trivelig.

Når du flyr til San Francisco med SAS, nyter du godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du sjekker inn via internett, forhåndsvelger sete og tar med 1 stykk bagasje på opptil 23 kg uten ekstra kostnader. Med SAS er også barnevogn gratis, noe som kommer godt med om du skal til California med de minste.

Fly til San Francisco med SAS, og la reisen bli en del av opplevelsen!

Spesielle regler ved reise til USA

Amerikanske myndigheter har skjerpet kravene for reise til USA, og siden 1. mars 2010 kan ikke SAS sjekke inn VISA WAIVER passasjerer som ikke har en godkjent ESTA (Electronic System for Travel Authorization).

Les mer om innreiseregler her

Kort om San Francisco

Innbyggere: ca 800 000
Valuta: dollar
Tidsforskjell: - 9 timer
Landskode: 1
Språk: engelsk

Ambassade:
Amerikas Forente Staters Ambassade, Henrik Ibsens gate 48, 0244 Oslo, tlf.: 21 30 85 40

Norsk konsulat:
575 Market Street, Suite 3950, San Francisco, CA 94105, tlf.: +1 (415) 882 2000

Turistinformasjon:
www.sanfrancisco.travel
 


TA EN RUNDTUR I VÅR NYE KABIN

Sommeren 2016 vil alle våre kabiner på våre langruter være oppgradert
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Vilkår | Kontakt | Site Map | Presse | For reiseagenter | Bruk av cookies | Nyhetsbrev | SAS Group