Reykjavik – moteriktig by med naturspa - SAS

Reisemål


Norsk
Change

Reykjavik

 

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad, og Island er et spennende land.

Her er det aktiviteter for de aller fleste, brevandring, golf, ridning, bading i varme kilder, fiske, fotturer og shopping. Reykjavik er en av de minste hovedstedene i Europa med kun 100 000 innbyggere, men hit kommer det meste av moter og teknologi lenge før det kommer til resten av Europa.
Fly til Reykjavik

Fly til Reykjavik med SAS

Fly til Reykjavik med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og forhåndsvelge ditt sete uten ekstra kostnader. Fly til Reykjavik med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

Severdigheter rundt Reykjavik

Fly til ReykjavikRett utenfor Reykjavik finner du vill og uberørt natur. Islands største isbre Vatnajøkul som er over 8000 km2 er verdt et besøk. Havet utenfor Island er fullt av hval av alle mulige arter og størrelser, så hvalsafarie er en av tingene man bør få med seg. Island har også mye annet å by på, rideturer lavalandskap, river rafting, golf, ski, bading i varmekildene, fotturer, snøscooter og hundeslede safarier er bare noe av det. Fly til Reykjavik for å oppleve alt dette

Shopping og uteliv i Reykjavik

I Reykjavik finner du det meste, alt fra kjente merkevarer som Gucci og Chanel til Islandske håndverksprodukter. Det er nok ikke det billigste stedet i Europa for shopping, men utvalget er stort.
Utelivet i Reykjavik er også veldig bra, det finnes et utall av restauranter av alle slag, kafeer og et fantastisk liv. Fly til Reykjavik for opplevelser utenom det vanlige.

 

Kort om Reykjavik

Innbyggere: 306 000
Valuta: Islandsk krone (ISK)
Tidsforskjell: - 1 time
Landskode: 354
Språk: Islandsk

Ambassade:
Islands ambassade, sentrum, 0161 Oslo, tlf.: 23 23 75 30

Norsk konsulat:
Fjólugata 17, Reykjavik, tlf.: + 354 520 0700

Turistinformasjon:
www.no.visiticeland.com
 
Annonse:
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Vilkår | Kontakt | Site Map | Presse | For reiseagenter | Bruk av cookies | Nyhetsbrev | SAS Group