Reisemål


Norsk
Change

München

 

Fly til München - Oktoberfestens hovedstad

München er den tyske byen nordmenn flest har et forhold til, og for flere grunner enn den mest åpenbare; Oktoberfest. SAS tar deg direkte med fly til München og hjem igjen.
Det kanskje aller mest sjarmerende med München, er at byen fremdeles er erketysk. Der andre tyske byer har blitt internasjonale metropoler, er München fremdeles stolt av sin øl, lederhosen og tubamusikk. Fly til München og du får oppleve det genuine Tyskland, slik det engang var. I tillegg byr byen på en mat- og drikkekultur få andre byer har maken til.

Fly til München med SAS

Fly til München med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du sjekker inn via internett og velger sete 22 timer før avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn om du reiser med spedbarn. Med SAS kan du også slippe slitsomme mellomlandinger; flere av våre fly til Moskva går direkte.

Fly til München med SAS, og la reisen bli en del av opplevelsen!

Severdigheter i München

Når du setter deg på et fly til München kan du forvente deg å oppleve storslagen arkitektur. Her finner du en god blanding av moderne og gotisk arkitektur, noe som setter sitt preg på byen. Frauenkirche er den kanskje aller mest kjente bygningen i München, bygget i rød murstein i gotisk stil. Det Nye Rådhuset og Peterskirken er også kjente landemerker, i tillegg til moderne bygg som Olympiaparken. Deutsches Museum er et av verdens største tekniske museum, og anbefales for både store og små. For bilentusiaster kan BMW museet være en opplevelse. München har også mange vakre parker som bør vies et besøk.

Shopping i München

Tar du fly til München med planer om å shoppe, blir du ikke skuffet. I gågatene rundt omkring i sentrum finner du alt fra lokale, tyske produkter til kjente merkevarer. Er du ute etter designermerker, bør du ta turen opp Theatinerstrasse og Maximilianstrasse. Det finnes også en del kjøpesentre og billigere kjeder i området rundt Rådhusplassen.

Mat og drikke i München

München er verdens øl-hovedstad. Tar du fly til München på høsten, kan du regne med selskap av mange øltørste turister. Da arrangeres nemlig Oktoberfest, verdens største og mest berømte ølfestival. Oktoberfest er Münchens egen, stolte tradisjon, og arrangeres hvert år i månedsskiftet september / oktober. I 16 dager forvandles München til et stort festivalområde, der det serveres øl og mat i telt som rommer fra 3- til 10.000 mennesker. Festivalen er en opplevelse i seg selv, men vær tidlig ute med å bestille flybillett og hotell! Byen er gjerne fullbooket et år på forhånd for disse 16 dagene på høsten.
Men München er så mye mer enn Oktoberfest. Hele året kan du nyte tradisjonell, tysk mat og god, rimelig øl over hele byen. Byen er også kjent for sin kebab, som har blitt verdensberømt på grunn av stor innvandring fra Tyrkia.

Fly til München og opplev tysk mat og drikke på sitt beste!

 

Kort om München

Innbyggere: 1,2 millioner
Valuta: euro
Tidsforskjell: ingen
Landskode: 49
Språk: tysk

Ambassade:
Tysklands ambassade, Uranienborg , 0258 Oslo, tlf.: 23 27 54 00

Norsk konsulat:
Maffeistraße 3, U-Bahn Marienplatz, utgang Marienhof 80333 München, tlf.: +49 089 224170

Turistinformasjon:
www.muenchen.de/int/en/tourism/
 
Annonse:
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Vilkår | Kontakt | Site Map | Presse | For reiseagenter | Bruk av cookies | Nyhetsbrev | SAS Group