Reisemål


Norsk
Change

Shopping i London

London er Europas største hovedstad med ca 8 millioner innbyggere. Shoppingmulighetene er stort sett uendelige, og man kan helt klart si at det er noe for enhver smak.
Det er likevel en god idé å tenke strategisk når man har satt seg fore å utforske Londons shoppingmuligheter. Fokuser på et område av gangen og ta på gode sko!

Velkjente røde busser i Londons gaterLondons bybilde er en finstemt blanding av eldre engelsk sjarm og moderne dynamisk metropol, så uansett om du leter etter en klassisk engelsk jaktjakke eller det hippeste fra upcoming designere, så finner du det i London.

Trendy shopping i Soho og Covent Garden

London består av mange forskjellige områder med hvert sitt særpreg. Nabokvartalene Soho og Covent Garden hører til blant de mest kreative og dynamiske områdene. Soho har byens høyeste konsentrasjon av barer, klubber og restauranter, og Covent Garden er berømt for torvhallene. Begge steder kan du finne vintagedesign. Bruk gjerne tid på oppdagelsesferd i smågatene – det er ofte her man finner det mest usedvanlige.

Knightsbridge og South Kensington - eksklusivt og elegant

Ta en klassisk London-drosje tilbake etter shopping i LondonKensington og Knightsbridge er elegante, velstående områder. I det fasjonable Knightsbridge finner du blant annet London-institusjonen Harrods. ”Stormagasin” er ikke dekkende, på Harrods finnes alt hva hjertet begjærer og den legendariske matvareavdelingen er verdt et besøk i seg selv.

På Sloane Street finner du alle de store eksklusive merkene – Gucci, Prada, Fendi og mange fler. På Brompton Road i South Kensington finnes noen av Londons beste boligbutikker som kan lokke med spennende og eksklusivt design til hjemmet.

Kort om London

Innbyggere: 7,9 millioner
Valuta: pund
Tidsforskjell: - 1 time
Landskode: 44
Språk: engelsk

Ambassade:
Britiske ambassade, Thomas Heftyes gate 8, 0244 Oslo, tlf.: 23 13 27 00

Norsk konsulat:
25 Belgrave Square, London SW1X 8QD, tlf.: + 44 (0) 20 7591 5500

Turistinformasjon:
City of London Information Centre, St. Paul`s Churchhyard, London EC4M 8BX, tlf.:+44 20 7606 3030
 
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Vilkår | Kontakt | Site Map | Presse | For reiseagenter | Bruk av cookies | Nyhetsbrev | SAS Group