ÉN VEI FRA
Å reise med SAS

Å reise med SAS

Reise med SAS

En flyreise med SAS er en behagelig og effektiv måte å reise på. SAS gjør din reise så smidig som mulig, og vi setter komfort i høysetet.

Hos SAS finner du flybilletter til mange reisemål verden over – med et stort antall avganger hver dag. SAS kan imøtekomme ditt reisebehov – uansett om det gjelder ferie, forretninger eller en weekendutflukt.
 

SAS setter familien i høysetet

Med SAS reiser familier trygt og enkelt. Vi sørger, så langt det er mulig, for at barnefamilier får gå først om bord, og som familie får dere nesten alltid sitte sammen. Det koster ikke noe å ta med trille- eller barnevogn som innsjekket bagasje hvis barnet ditt er under 2 år, og på interkontinentale ruter er det mulig å forhåndsbestille spesialmeny.
 

Bestill en flyreise online

Du finner lavprisreiser som passer ditt behov på sas.no. Du kan velge mellom et bredt utvalg av billige flybilletter og flyavganger, og vi flyr ofte direkte til ditt reisemål. Sjekk inn på Internett, skriv ut boardingkortet hjemme og slipp å stå i kø på flyplassen.

En billig reise med SAS er en god opplevelse til en lav pris. Du kommer raskt og behagelig til ditt reisemål, og når du går om bord på et SAS-fly etter forretningsreisen eller ferien, er du så godt som hjemme.
 

Effektive og komfortable flyreiser

Skal du på forretningsreise, skal flyreisen ikke ta for mye av din tid. SAS Fast Track gir deg mulighet til å komme gjennom sikkerhetskontrollen uten å stå i kø. Om du deretter må vente litt på din avgang kan du lese dagens aviser, nyte en forfriskning eller koble din bærbare pc til kontorfasilitetene i SAS Loungen.

Du har også mulighet til å bestille din reiseforsikring via SAS – og dermed få gjort alt det nødvendige rundt din reise på et sted.
 

Rabattordninger og tilbud på flybilletter

Hos SAS får barn nesten alltid store rabatter. Og du får mulighet til å opptjene bonuspoeng hvis du melder deg inn i SAS EuroBonus.
 

Behaglige flyreiser - som passer for deg

Flyreise med SAS er behagelig. Du har god benplass, og du tilbys mat og drikke om bord. På interkontinentale flyvninger har du din egen skjerm og blader og magasiner er fritt tilgjengelig.

SAS har flyreiser til destinasjoner i Europa, USA, og Asia, og det er hyppige avganger, hvilket gjør det enklere å planlegge din samlede reise. Bestill din flybillett på sas.no – du får 24 timers angrefrist, så bestillingen kan endres hvis du får behov for det.
 

Tid til flyreiser

En flyreise går raskt, men mellomlandinger og transport videre fra flyplassen kan gjøre at reisen tar lengre tid. SAS flyr alltid til hovedflyplassen så din videre transport blir så kort som mulig, og du kan i mange tilfeller fly direkte til ditt reisemål med SAS. Dermed får du mer tid til din forretningsreise eller ferie.