søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Oslo til Bergen

Med SAS kan du velge flere avganger i uken fra Oslo til Bergen, året rundt. Med kun 55 minutter i luften kan du reise både effektivt og enkelt. Bestiller du din reise med SAS kan du dermed bruke tiden på akkurat det du trenger. Melder du deg i tillegg inn i EuroBonus kan du samtidig dra nytte av flere reisefordeler, for eksempel kan vi friste med tilgang til vår SAS Lounge på Oslo Lufthavn om du er gullmedlem eller høyere. Book flybilletter fra Oslo til Bergen med SAS, og velg den reisetiden som passer deg best.  

 

Inkludert i din reise Oslo Bergen 

Uansett hvor langt du skal reise, så ønsker vi å gjøre reisen så behagelig som mulig. Bestiller du flyreiser med SAS kan du derfor se frem til flere fordeler, uavhengig av hvilken reiseklasse du velger. Dette er alltid inkludert i din reise til Bergen fra Oslo med SAS: 

Les mer om de ulike reiseklassene vi tilbyr her

 

Kom i gang med EuroBonus før din reise fra Oslo til Bergen 

Er du medlem i vårt EuroBonus fordelsprogram? Om du ikke er medlem enda, kan du med fordel melde deg inn neste gang du bestiller billetter med SAS. Som EuroBonus-medlem får du mulighet til å få litt mer ut av dine reiser. Du vil for eksempel få mulighet til å tjene poeng hver gang du flyr med SAS, når du leier bil, eller på dine restaurantbesøkt og hotellopphold. Disse poengene kan du senere benytte til å bestille nye reiser, oppgradere dine eksisterende reiser, og mye mer. 

Jo mer du bruker EuroBonus, jo flere fordeler får du. Allerede som sølvmedlem kan du nyte godt av flere fordeler som gjør reisen litt bedre. Som gullmedlem eller høyere får du tilgang til enda flere fordeler, for eksempel kan du besøke vår SAS Lounge på Oslo Lufthavn før avgang, hvor du kan koble av og starte reisen fra Oslo til Bergen på best mulig måte. I tillegg får du tilgang til Fast Track, som er den raskeste veien gjennom sikkerhetskontrollen, noe som gjør reisen litt mer effektiv. I tillegg kan vi glede med at vi CO2-kompenserer alle reiser med SAS for våre EuroBonus-medlemmer.  

Bli medlem i EuroBonus her

 

Finn rimelige billetter fra Oslo til Bergen 

Leter du etter billige billetter fra Oslo til Bergen? Bestiller du dine billetter med vår lavpriskalender kan du lett finne billetter fra Oslo til Bergen til en fordelaktig pris. Lavpriskalenderen gir deg oversikt over de rimeligste flyreisene. Bestiller du billetter i god tid i forveien, og er fleksibel på reisedatoer, har du mulighet til å få tak i de mest fordelaktige billettene vi tilbyr. Med 24-timers åpent kjøp kan du også bestille dine billetter allerede nå, og undersøke om reisetidene passer med venner og familie etterpå!  

Utforsk vår lavpriskalender og finn din neste reise med SAS

 

Få rabatt på flybilletter til barn 

Bestill din reise fra Oslo til Bergen med SAS, og dra nytte av vår barnerabatt når du reiser med hele familien. Hos SAS får barn under 2 år opptil 90 % barnerabatt på flybillettene om de sitter på fanget til en voksen under flyvningen. Barn mellom 2 og 11 år, eller barn under 2 år som skal ha eget sete, får opptil 25 % barnerabatt. Book dine billetter fra Oslo til Bergen med SAS, og ta med hele familien til sjarmerende gater i Bergen.  

Les mer om å reise med barn

 

Fly Oslo Bergen med SAS og opplev Vestlandets hovedstad 

Bergen er Norges andre største by, men går også under navn som Vestlandets hovedstad, byen mellom de syv fjell og byen der det alltid regner. Bergen byr både på et stort utvalg av natur og kultur, hvor byen blant annet kan by på spennende caféer og kaffebarer, gode restauranter, fine konsertopplevelser, fine naturopplevelser, og mye mer. Spesielt de syv byfjellene rundt Bergen har satt sitt preg på livsstilen i byen, hvor du har tilgang til gode friluftsområder og turopplevelser uansett hvor du befinner deg. 

Bergen sentrum er relativt lite og kompakt, men desto mer kan du gå på oppdagelse i byens sjarmerende gater. Langs østsiden av byfjorden Vågen finner du Bryggen. Bryggen i Bergen er byens eldste bebyggelse, og har gitt byen en plass på UNESCOs verdensarvliste. Området er fredet, men er fortsatt en pulserende del av byen, hvor du blant annet finner sjarmerende små butikker og gallerier. 

Bergen er også kjent for en spennende kunstscene. Spesielt museumssamlingen KODE og Bergen Kunsthall er verdt et besøk om du er interessert i kunst. KODE består av en samling av hele syv museumsbygninger, som byr på både historiske samlinger og samtidskunst, der hovedsakelig fire av disse er utstillingsbygninger i bysentrum. Bergen kunsthall er derimot en arena for samtidskunst. Samtlige finner du langs Lille Lundegårdsvann, som ligger midt i Bergen sentrum.  

Bergen Lufthavn (BGO), Flesland, ligger omtrent 15 km sør for Bergen by. Herfra kan du ta både buss og bybane, eller taxi om du ønsker dette. Flybussen finner du til venstre når du kommer ut fra terminalbygget, denne tar deg inn til Bergen sentrum på kun 20 minutter. Bybanen i Bergen kjører også helt til flyplassen og stopper under terminalen. Denne bruker omtrent 45 minutter inn til sentrum. 

Om du er interessert i flere reisetips burde du sjekke ut vår reiseguide, Scandinavian Traveler. Her finner du mange gode tips for ulike destinasjoner fra hele verden.  

 

Annet 

Flere reisemål med SAS