Sportsreiser

Sportsreiser

Vi tilbyr sportsreisepakker til konkurransedyktige priser for både enkeltpersoner og grupper. For å få sportsreisepriser hos oss, må du være medlem av et idrettslag som er tilknyttet Norges Idrettsforbund, og reisen må være sportsrelatert. Alt du trenger å gjøre er å bruke den unike koden som din forening/klubb får når dere blir SAS sportsklient via SAS Credits.

 

Er du allerede medlem av SAS bedriftsprogram
og har en CMP-kode? 


Individuelle sportsreiser

For å bestille en individuell sportsreise må du oppgi den unike koden klubben/forbundet mottok da de ble en SAS sportskunde.

Bestill

Slik fungerer det

Hvis forbundet eller klubben er tilknyttet et skandinavisk idrettsforbund og er medlem av SAS Bedriftsprogram, kan du bestille skreddersydde sportspakker til en fantastisk pris.

  • Sportsreiser kan bestilles individuelt eller for en gruppe (på minst 10 personer). 

  • Priser for sportsreiser gjelder for innenlandsreiser i Sverige, Norge og Danmark samt til våre destinasjoner i Skandinavia og Europa. I visse tilfeller, hvis du reiser alene, kan du også få spesielle sportspriser på reiser til USA og Asia. 

  • Du kan ta med deg to stk. bagasje. Hvis du reiser med en gruppe, kan hver person ta med seg én bagasje og én enhet med sportsutstyr.

  • Du kan endre navnene på billettene opptil 1 time før avgang uten ekstra kostnad.*

  • Du kan opptjene EuroBonus-poeng. 

  • Din klubb/ditt forbund opptjener SAS Credits på hver reise.

* Ring SAS gruppereiseavdeling for å endre navn i en gruppesportsreise.  

 

Er du allerede et medlem hos SAS Bedriftsprogram?


Bli en idrettsklient

Vi tilbyr spesialpriser for enkeltpersoner eller grupper i klubber og lag som er tilknyttet et skandinavisk idrettsforbund for reiser til treningsleirer, konkurranser og offisielle sportsmøter.

  • For å bestille en sportsreise må klubben være sportsklient hos SAS og medlem av SAS Bedriftsprogram.


Individuelle sportsreiser

For å bestille en individuell sportsreise, må du oppgi den unike CMP-koden klubben/forbundet mottok da den/det ble en SAS idrettsklient.

Priser

Prisen for en sportsreise for grupper er avhengig av hvor raskt du kan bekrefte gruppen din. Prisen kan være høyere enn for en individuell sportsreise, men du har mye mer fleksibilitet. 

Kontakt oss med din forespørsel, så sender vi deg et tilbud. Husk at prisene er lavere hvis du unngår å reise i populære tidsperioder, som hverdager fra kl. 06.00 til kl. 08.00 og fra kl. 15.00 til kl. 18.00. 

Forespørsler om sportsreiser for grupper


Spesialbagasje

Hvis du reiser med sportsutstyr, kan det hende du må registrere det som spesialbagasje. Hvis du reiser med en gruppe med flere spesialbagasjer, må du registrere bagasjen før avgang, enten på vår nettside eller via turoperatøren din. 

Les mer