søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

SAS Sports

BESTILL EN SPORTSREISE

Vet du ikke hva CMP-/Sportskoden din er?

Se om du finner den her: CMP-koder idrett

 

Slik fungerer det


Vi tilbyr spesialpriser for SAS Sports-reiser for enkeltpersoner og for grupper (10 eller flere passasjerer). For å kunne dra nytte av SAS Sports-prisene må du være medlem av et lag eller en forening som er medlem i et norsk idrettsforbund, og formålet med reisen må være relatert til sport. Alt du trenger å gjøre er å bruke sportskoden (CMP-koden) til foreningen din. 

Hvis laget eller foreningen din er medlem av Norges idrettsforbund samt SAS Bedriftsprogram, kan du få disse fordelene fra SAS Sports:

  • Spesielle billettpriser. Prisene gjelder for innenlandsreiser i Sverige, Norge og Danmark samt til våre destinasjoner i Skandinavia og Europa. I visse tilfeller kan du også få spesialpriser for sportsreiser til USA og Asia hvis du reiser på egen hånd (dvs. ikke i en gruppe).
  • Du kan ta med deg én ekstra bagasje gratis, i alt to stykk bagasje.
  • Endring av navn på en billett er gratis opptil én time før avgang.*
  • Du opptjener EuroBonus-poeng.

MER ENN NI PASSASJERER? BESTILL EN GRUPPEREISE

 

Bli medlem i SAS Sports


Vi tilbyr spesialpriser for medlemmer av lag, klubber eller foreninger som er knyttet til Norges idrettsforbund. Medlemskap i SAS Sports kan være nyttig når et medlem reiser for å delta i en konkurranse eller reiser i forbindelse med trening. For å kunne bestille SAS Sports-prisene, må klubben/foreningen din ha en konto hos SAS.

 

CREDITS-PROGRAMMET ENDRES

For å gjøre det enklere å reise med SAS Sports, vil vi fjerne SAS Credits-programmet. Du vil i stedet bli tilbudt rabatter som aktiveres umiddelbart når du legger inn en bestilling. Fra 30. juni vil SAS fjerne muligheten til å opptjene nye SAS Credits, men du kan fremdeles innløse eksisterende SAS Credits frem til 31. desember 2018. Nye SAS Sports-medlemmer som registrerer seg, vil få rabattene automatisk når de legger inn en bestilling.

Juridisk merknad: SAS Credits vil erstattes av det nye organisasjonstilbudet SAS Sports i 2018. SAS Credits vil fases ut i løpet av året, noe som vil si at siste dag for oppsamling er 30. juni 2018. Uttak av opptjente credits er mulig frem til 31. desember 2018.

*Ved reiser som er bestilt før 30. juni og som refererer til senere avganger, vil ytterligere Credits opptjenes for disse reisene.
** Reiser som betales med Credits og som har avgang etter 1. januar 2019, kan ikke refunderes.

 

SPORTSPRISER FOR GRUPPER

Kontakt oss med din forespørsel, så sender vi deg et tilbud. Husk at prisene er lavere hvis du unngår populære tidsperioder, som kl. 06.00–08.00 og kl. 15.00–18.00 på hverdager.

 

Spesialbagasje

Hvis du reiser med sportsutstyr, må du registrere det som spesialbagasje. Hvis du reiser i en gruppe med flere pakker med sportsutstyr, må du registrere bagasjen i bestillingen før avgang. Du kan registrere din spesialbagasje her.