Hver innovasjon vi kommer med er utviklet fra den reisendes perspektiv.
Deres syn på verden er også vårt.


utforsk alle våre innovasjoner

Airbus A320NEO

A320neo

New Nordic

new nordic av sas

Kabinoppgradering

kabinoppgradering

kortdistanse

Kabinoppgradering

KABINOPPGRADERING
LANGDISTANSE

WiFi

høyhastighets WiFiAIRBUS A320NEO SLIK REISENDE FORESTILLER SEG DET

Vi er stolte over å presentere Airbus A320neo til våre reisende på kortdistanseflygninger. Nå som den er stillere enn noensinne og opplyst med stemningsbelysning, vil opplevelsen du får i en A320neo-kabin være mye bedre i forhold til klassiske Airbus-fly. Neo har større motorer og «sharklet»-vingespisser, og er også det mest miljøvennlige valget på disse strekningene, da de bruker 15–20 % mindre drivstoff enn andre fly i dag.

 

Les merBESPISNING SLIK REISENDE FORESTILLER SEG DET

Bespisning i 850 km/t er ganske ekstremt og plassen er begrenset. Men opplevelsen med å spise og drikke trenger ikke å være det.

Vi introduserer nå vårt nye mat- og drikkekonsept på kortdistanseflygninger – en ny, praktisk måte å spise i luften på. Mat laget med ferske, lokale og sesongbaserte råvarer, servert i et konsept som er enkelt å tilpasse etter din smak.

Les merKOMFORT SLIK REISENDE FORESTILLER SEG DET

Vi har gjort reisen enda triveligere for våre 29 millioner reisende på kortdistanseflygninger. I våre nye kabiner kan du nyte bedre plass og komfort enn noensinne. Og med mer behagelige seter, som går lengre bak, USB-porter og høyhastighets WiFi, føles kortdistanseflygningene enda kortere.  

Les merKomfort slik reisende forestiller seg det

Når du reiser til og fra USA og Asia, vil du oppleve en reise i verdensklasse med våre nye kabiner. De er inspirert av skandinavisk design og tilbyr en hotellatmosfære med smart design. Takket være vårt unike samarbeid med svenske Hästens, som lager luksuriøst sengetøy, har vi tatt sovekomforten til nye høyder.

Les merTILKOBLING SLIK REISENDE FORESTILLER SEG DET

Akkurat som deg mener vi at Wi-Fi burde være raskt. I 2017 lanserer vi Europas raskeste Wi-Fi i luften. Slik kan du holde kontakten med andre, sjekke innboksen, legge ut bilder eller streame favorittprogrammet ditt.

Les mer