Hver innovasjon vi introduserer er skapt ut i fra de reisendes perspektiv.
Vi deler deres syn på verden


oppdag alle våre innovasjonerAIRBUS A320NEO IMAGINED BY TRAVELERS

Vi er stolte over å tilby Airbus A320neo til våre reisende på kortdistanseflygninger. A320neo har en kabin som er stillere enn noensinne, og er opplyst med stemningsbelysning. Dermed blir opplevelsen du får mye bedre enn i klassiske Airbus-fly. Neo er det mest miljøvennlige valget på disse strekningene, og bruker 15–20 % mindre drivstoff enn andre fly i dag.

 

Les merDINING IMAGINED BY TRAVELERS

Bespisning i 850 km/t er en utfordring, og plassen er begrenset. Men farten skal ikke begrense smaksopplevelsen.

Vi introduserer nå vårt nye mat- og drikkekonsept på kortdistanseflygninger – en ny, praktisk måte å spise i luften på. Du får mat laget med ferske, lokale og sesongbaserte råvarer, servert på en måte som enkelt kan tilpasses din smak.

Les merCOMFORT IMAGINED BY TRAVELERS

Vi har gjort reisen enda triveligere for våre 29 millioner reisende på kortdistanseflygninger. I våre nye kabiner får du bedre plass og komfort enn noensinne. Med mer behagelige seter, USB-porter og høyhastighets WiFi, føles kortdistanseflygningene enda kortere.  

Les merComfort imagined by travelers

Når du reiser til og fra USA og Asia, byr våre nye kabiner på en reiseopplevelse i verdensklasse. De er inspirert av skandinavisk design og har på en hotellatmosfære med smart design. Takket være vårt unike samarbeid med svenske Hästens, berømt for sitt luksuriøse sengeutstyr, tar vi også sovekomforten til nye høyder.

Les merWIFI IMAGINED BY TRAVELERS

Kortdistanseflygninger med SAS blir bedre og bedre. Snart vil vårt nye høyhastighets WiFi være tilgjengelig om bord de fleste flygninger på tvers av Europa, slik at du kan være tilkoblet fra du tar av og helt til du lander. Få gjort unna litt jobb, sjekk ut restauranten du vil besøke eller last opp et bilde fra turen så snart flyet er i bevegelse!

Les mer