LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  Hver og en av våre innovasjoner er utviklet med reisende i tankene.
  Vi deler deres syn på verden.

  utforsk alle våre innovasjoner

  Airbus A320NEO

  A320neo

  New Nordic

  new nordic by sas

  Kabinoppgradering

  Ny kabin - kortruter

  Kabinoppgradering

  NY KABIN - LANGRUTER

  WiFi

  WiFi OM BORD  AIRBUS A320NEO – IMAGINED BY  TRAVELERS

  Vi er stolte av å presentere Airbus A320neo til våre reisende på kortdistanseflygninger. Neo-kabinene er stillere enn noensinne og har stemningsbelysning som gir deg en overlegen opplevelse sammenliknet med de klassiske Airbus-fly. Neo har større motorer og winglets, og er også det mest miljøvennlige valget på disse strekningene, da de bruker 15–20 % mindre drivstoff enn andre fly i dag. Velkommen om bord.

   

  Les mer  DINING – IMAGINED BY TRAVELERS

  Å spise i en hastighet på 850 km/t er ganske ekstremt. Det er begrenset med plass. Men farten legger ikke begrensninger på smaksopplevelsen.

  Vi lanserer vårt nye serveringstilbud på korte flygninger – en ny og praktisk måte å spise om bord på. Maten er laget med ferske lokale og sesongbaserte ingredienser, og serveres i et konsept som lett kan tilpasses dine preferanser.

   

  Les mer  COMFORT – IMAGINED BY TRAVELERS

  Vi gjør nå reisen mer komfortabel for våre 29 millioner passasjerer på kortdistanseflygningene. De nye kabinene kommer til å ha det samme populære interiøret som langdistanseflåten har fått. De nye setene kommer til å være mer bekvemme, hvilket gjør at de korte flyturene nå kommer til å kjennes enda kortere.  Les mer  COMFORT – IMAGINED BY TRAVELERS

  Når du reiser til og fra Asia og USA, vil du oppleve en reise i verdensklasse med våre nye kabiner. De er inspirert av skandinavisk design og tilbyr en hotellatmosfære med smart funksjonalitet. Takket være vårt unike samarbeid med Hästens, har vi tatt sovekomfort til nye høyder.
  CONNECTION – IMAGINED BY TRAVELERS

  Det er kjedelig å være på nett når tilkoblingen er treg. Derfor lanserer vi i 2017 Europas raskeste Wi-Fi i lufta. Bruk Internett med superrask hastighet som du vil. Vær tilgjengelig, sjekk innboksen, legg ut bilder og slapp av.

  Les mer

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies