søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Vi er stolte over å få presentere vårt nye og raske WiFi

Kortdistanseflygninger med SAS blir bedre og bedre. Snart vil vårt nye høyhastighets-WiFi være tilgjengelig om bord de fleste flygninger på tvers av Europa, slik at du kan være tilkoblet fra du tar av og helt til du lander.

Få gjort unna litt jobb, sjekk ut restauranten du vil besøke eller last opp et bilde fra turen så snart flyet er i bevegelse. 

*I sommer kan du kjøpe WiFi om bord for bare 29,- på flygninger under to timer. Gjelder til den 31. juli.

WiFi på flygninger i Europa

 

Enkel tilkobling

Høyhastighets WiFi lar også reisende bruke SAS Self Service-funksjoner. Du kan handle, få underholdning og motta skreddersydd informasjon under hele reisen. Alt du trenger for å koble deg til er bestillingsreferansen.
 Gratis for EuroBonus Gull- og Diamant-medlemmer og reisende i SAS Plus

Vår høyhastighets WiFi er gratis for EuroBonus Gull- og Diamant-medlemmer og når du flyr med SAS Plus. Det er også mulig å kjøpe WiFi om bord på alle våre kortdistanseflygninger mot et lite gebyr.

SAS partners with Netflix

Installeringen har allerede startet

Installeringen av nytt høyhastighets-WiFi på kortdistanseflåten til SAS har allerede begynt, og arbeidet er planlagt ferdig innen de neste to årene. 
 Hold deg oppdatert

Det kommer mer informasjon. I mellomtiden kan du se etter skiltet på døren når du går om bord for å se om din flygning er med et av flyene som allerede har fått WiFi installert.

SAS inngår partnerskap med Netflix

Kortdistanseflygningene våre føles plutselig enda kortere. Vårt nye partnerskap med Netflix lar deg strømme som om du var hjemme. Så hvorfor ikke ta deg tid til å se de siste episodene av din yndlings Netflix-serie? Det vil føles ut som at du er fremme på et blunk.

SAS partners with Netflix