søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise
Annet

Mer informasjon om å reise med SAS

Hvis du reiser ofte med oss, kjenner du oss sannsynligvis godt. Likevel kan det være lurt å holde seg oppdatert, siden vi alltid legger til nye tjenester og løsninger for å gjøre reisen din enda bedre. Her er et par ting det kan være nyttig å vite om å reise med SAS.

Alltid med SAS

Vi vet at du som flyr med oss forventer en ukomplisert, komfortabel og sømløs reise. Derfor er det et par ting vi aldri sparer på.
 

Opptjen EuroBonus-poeng på alle flygninger

Det lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og våre partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

 

Sjekk inn gratis på telefonen, på nettet eller i våre Self Service-automater

Sjekk inn 22 timer før avgang i SAS-appen, på vår nettside eller i en SAS Self Service-automat. Du kan også velge sete, registrere EuroBonus-nummeret ditt, endre flygning og skrive ut boardingkortet ditt. Med SAS-appen kan du sjekke inn og få boardingkortet på telefonen. Det er lett.


Kaffe og te om bord, aviser i SAS App

Uavhengig av når eller hvordan du reiser, tilbyr vi gratis te og kaffe om bord samt gratis aviser og ukeblader i appen vår. Om bord finner du også vårt livsstilsmagasin, Scandinavian Traveler


Ingen gebyrer når du betaler med privat kredittkort

Når du bestiller en reise på nettsiden vår, påløper det ingen ekstra gebyrer når du betaler med et privat kort fra VISA, Mastercard, American Express eller Diners.

Fra den 7. november 2018 påløper det et kredittkortgebyr på 1,96 % av totalprisen for billetten hvis du utfører kjøpet med et firmakort.


24-timers pengene tilbake-garanti

Bestill nå. Bestem deg senere. Hos SAS kan du kansellere reisen innen 24 timer etter bestilling helt gratis. Og du kan alltid kansellere flygningen mot et gebyr. Les mer om vår 24-timers pengene tilbake-garanti

Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere reisen din opptil 12 timer før avgang og få full refusjon. Les mer om refusjoner


SAS Fast Track – den raskeste ruten gjennom sikkerhetskontrollen

Hvis du flyr i SAS Plus eller SAS Business eller er EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, kan du ta den raskeste ruten gjennom sikkerhetskontrollen med SAS Fast Track. Da får du mer tid til å shoppe eller slappe av i våre lounger.

 

SAS Lounge – få mer ut av reisen

SAS-loungene tilbyr det lille ekstra til reisende i SAS Business og SAS Plus, EuroBonus Gull- og Diamant-medlemmer samt de som velger å kjøpe tilgang til lounge. Det er et fredelig sted hvor du kan jobbe, få deg noe å spise eller drikke, bruke gratis WiFi eller bare slappe av.

Mat og drikke inflight

Vi synes måltider inflight bør være ett av høydepunktene på reisen. Vi forandrer menyen vår fire til fem ganger i året, og velger alltid lokalproduserte, økologiske og bærekraftige alternativer. 

 • Når du flyr til USA og Asia, er mat og drikke om bord gratis uavhengig av hvilken billett du reiser på. 
 • På andre flygninger tilbyr vi mat og drikke i SAS Plus 
 • Hvis du reiser i SAS Go, tilbyr vi gratis kaffe og te, og du kan kjøpe mat om bord og betale med kontanter, kredittkort eller EuroBonus-poeng

 

Ankomst på tiden

Vi vet at tiden din er verdifull. Det er derfor vi gjør alt vi kan for at du ankommer destinasjon din i tide. Med SAS får du punktlighet i verdensklasse. Vi er flere ganger blitt omtalt som et av verdens mest punktlige flyselskap. 

 

Rabatter for barn – fly billigere

Vi ønsker reisende av alle aldre velkommen. Hos SAS reiser spedbarn under to år gratis, eller med 90 % rabatt når de sitter på fanget til en voksen.  Barn i alderen to til elleve år som reiser sammen med en person over 16 år, får opptil 25 % rabatt.

 

SAS ungdomsbilletter – billigere reise hvis du er under 26

Er du under 26 år og på utkikk etter en billig, fleksibel reise i Skandinavia og Europa? Da bør du velge SAS ungdomsbillett. De gir mange fordeler som gjør reisen enklere. 

SAS Dreams

Det er ikke noe galt i å ønske seg litt mer. Noe nytt. Noe spesielt. Noe ganske utrolig. Det er derfor vi har skapt SAS Dreams – et skreddersydd konsept som tilbyr virkelig unike opplevelser, kun for SAS EuroBonus-medlemmer. En invitasjon andre bare kan drømme om. Ta en titt. Sjekk innboksen din. Vi er sikre på at du vil finne noe du liker. Vær en drømmer. Vær en reisende.


Til SAS Dreams

SAS utviklingsblogg

Lurer du på hva som skjer under byggingen av vår nye digitale plattform? Bli med på den spennende veien mot å gjøre reising enklere og bedre gjennom digitalisering. Vi vil holde deg oppdatert på milepælene langs veien, hva du kan forvente på de nye nettsidene, og mer. 

Star Alliance

Gjennom Star Alliances globale nettverk kan SAS ta deg hvor som helst i verden. I 1997 var SAS en av grunnleggerne av Star Alliance. I dag består nettverket av 28 flyselskap. Dette gjør ditt SAS EuroBonus-medlemskap enda mer verdifullt, siden du kan opptjene og bruke poeng hos alle de 28 flyselskapene i alliansen, samtidig som du nyter de unike tradisjonene og kulturene til hvert enkelt selskap. 
 

Dette er Star Alliance:

 • Grunnlagt i 1997
 • 28 flyselskaper
 • 4456 fly
 • 408 998 ansatte
 • Drift i 192 land
 • 620 millioner reisende hvert år
 • 1316 flyplasser
Star Alliance MCR banner