Annet

Mer informasjon om å reise med SAS

Hvis du reiser ofte med oss, er du nok godt kjent med oss. Likevel kan det være lurt å holde deg oppdatert, siden vi alltid legger til nye tjenester og løsninger for å gjøre reiseopplevelsen din enda bedre. Her er et par ting som kan være godt å vite om å reise med SAS.

We are travelers

We are travelers – vi flyr av forskjellige grunner. Vi pendler til jobb flere dager i uken. Vi jobber på flyet. Vi besøker foreldre eller barn. Vi søker et uforglemmelig eventyr. Vi søker ro. Noen av oss sjekker inn store bager. Andre reiser med bare håndbagasje. Vi bor over hele verden. Noen ganger har vi hjemlengsel. 

Vi har alle én ting til felles: For oss er reising mer enn bare å komme seg fra A til B. Det er en del av reisen. Uansett hvor vi skal. Hvis dette høres ut som deg, er du en ekte reisende.

 


Alltid med SAS

Vi vet at når du reiser med oss forventer du en ukomplisert, komfortabel og sømløs reise. Det er derfor det er et par ting vi aldri skorter på.
 

Opptjen EuroBonus-poeng på alle flygninger

Det lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og våre partnere samt på hoteller, leiebiler og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser. Les mer

Sjekk inn gratis på telefonen, på nettet eller i våre Self Service-automater

Sjekk inn 22 timer før avreise i SAS-appen, på vår nettside eller i en SAS Self-Service-automat. Du kan også velge sete, registrere EuroBonus-nummeret ditt, endre flygning og skrive ut boardingkortet ditt. Med SAS-appen kan du sjekke inn og få boardingkortet på telefonen. Det er lett.


Kaffe og te om bord, aviser i SAS App

Uavhengig av når eller hvordan du reiser, tilbyr vi gratis te og kaffe om bord samt gratis aviser og ukeblader i vår app. Om bord finner du også vårt livsstilsmagasin, Scandinavian TravelerLes mer


Ingen gebyrer når du betaler med kredittkort

Når du bestiller reisen din på SAS-nettsiden, er det ingen gebyrer når du betaler med kredittkort.


24-timers pengene tilbake-garanti

Bestill nå. Bestem deg senere. Hos SAS kan du kansellere reisen innen 24 timer etter bestilling helt gratis. Du kan alltid kansellere flygningen mot et gebyr. Les mer

Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du alltids kansellere reisen din opptil 12 timer før avgang og få full refusjon. Les mer


SAS Fast Track – den raskeste ruten gjennom sikkerhetskontrollen

Hvis du flyr i SAS Plus eller SAS Business eller er EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, kan du ta den raskeste ruten gjennom sikkerhetskontrollen med SAS Fast Track. Da vil du ha mer tid til å shoppe eller slappe av i våre lounger. Les mer

 

SAS Lounge – få mer ut av reisen

SAS Lounge tilbyr det lille ekstra til reisende i SAS Business og SAS Plus samt EuroBonus Gull- og Diamant-medlemmer og reisende som kjøper tilgang til lounge. Det er et fredelig sted hvor du kan jobbe, få deg noe å spise eller drikke, bruke gratis Wi-Fi eller bare slappe av.

 

SAS Gold Lounge in Stockholm


Mat og drikke inflight

Vi synes måltider inflight bør være ett av høydepunktene på reisen. Vi forandrer menyen vår fire til fem ganger i året, og velger alltid lokalproduserte, økologiske og bærekraftige alternativer. 

  • Når du flyr til USA og Asia, vil mat og drikke inflight være gratis uavhengig av hvilken billett du reiser på. 

  • På andre flygninger tilbyr vi mat og drikke i SAS Plus 

  • Hvis du reiser i SAS Go Light eller SAS Go, tilbyr vi gratis kaffe og te, og du kan kjøpe mat om bord og betale med kontanter, kredittkort eller med EuroBonus-poeng

 

Les mer

Ankomst på tiden

Vi vet at tiden din er verdifull. Det er derfor vi gjør alt vi kan for å sørge for at du ankommer din destinasjon i tide. Med SAS får du punktlighet i verdensklasse. Vi er faktisk flere ganger blitt nevnt som et av verdens mest punktlige flyselskap. 

Rabatter for barn – fly billigere

Vi ønsker reisende av alle aldre velkommen. Hos SAS reiser spedbarn under to år gratis eller med 90 % rabatt når de sitter i fanget til en voksen.  Barn i alderen to til elleve år som reiser sammen med en person over 16 år får opptil 25 % rabatt. Les mer

SAS ungdomsbilletter – billigere reise hvis du er under 26

Er du under 26 år og på utkikk etter en billig, fleksibel reise i Skandinavia og Europa? Da bør du velge SAS ungdomsbillett. De tilbyr også mange andre fordeler som gjør reisen enklere. 

SAS Dreams

Det er ikke noe galt i å ønske seg litt mer. Noe nytt. Noe spesielt. Noe ganske utrolig. Det er derfor vi har skapt SAS Dreams – et skreddersydd konsept som tilbyr virkelig unike opplevelser, kun for SAS EuroBonus-medlemmer. En invitasjon andre bare kan drømme om. Ta en titt. Sjekk innboksen din. Vi er sikre på at du vil finne noe du liker. Vær en drømmer. Vær en reisende.


Til SAS Dreams

SAS utviklingsblogg

Lurer du på hva som skjer under byggingen av vår nye digitale plattform? Bli med på den spennende veien mot å gjøre reising enklere og mer gledelig gjennom digitalisering. Vi vil holde deg oppdatert på milepælene vi når langs veien, hva du kan forvente på de nye nettsidene og mer. Ta en titt

Priser og belønninger

Vi vet at når du reiser med oss har du høye forventninger før, under og etter reisen – og av god grunn. Det er derfor vi jobber iherdig for å oppfylle disse, hver dag. Det er også derfor vi er meget fornøyde når vi ser at innsatsen lønner seg.

Les mer

Star Alliance

Gjennom Star Alliances globale nettverk kan SAS ta deg hvor som helst i verden. I 1997 ble SAS en av grunnleggerne av Star Alliance, og i dag består nettverket av 28 flyselskap. Dette gjør ditt SAS EuroBonus-medlemskap enda mer verdifullt, siden du kan opptjene og bruke poeng hos alle de 28 flyselskapene i alliansen mens du nyter de unike tradisjonene og kulturene til hvert enkelt selskap. 
 

Dette er Star Alliance:

  • Grunnlagt i 1997
  • 28 flyselskaper
  • 4456 fly
  • 408 998 ansatte
  • Drift i 192 land
  • 620 millioner reisende hvert år
  • 1316 flyplasserMap of Star Alliance members
Star Alliance MCR banner