søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
The May Fair Hotel
Hoteller

The May Fair Hotel

Det finnes 5-stjerners luksushoteller. Så er det The May Fair Hotel: et ikon for uttrykksfull, moderne design som kombinerer et unikt fokus på detaljer med storslått hotellservice.

May Fair er et legendarisk luksushotell med en glamorøs fortid som først ble åpnet av kong Georg V i 1927, og tilbyr mer enn 400 luksuriøse hotellrom, deriblant 12 av hovedstadens mest minneverdige suiter i hjertet av Londons luksusstrøk. Hotellet skilter også med det største private screening-rommet i London, en gourmetrestaurant, en prisvinnende bar, Cigar Room, et treningssenter, et spa og et kasino. Alt dette pluss gratis frokoster* utgjør et perfekt opphold.

* For forhåndskjøpte bestillinger.

Opptjen poeng

Du opptjener 500 ekstrapoeng per natt for maksimum tre netter på rad med vanlige og avtalte bedrifts-, konferanse-, helge- og sommerpriser. Alle andre priser er ekskludert. Du kan ikke opptjene poeng på billetter eller kuponger som ikke brukes eller reservasjoner som legges inn via tredjeparters nettsider.  

Merk at hjemmesiden til SAS anses for å være en tredjepartsnettside. Du må bestille direkte fra hotellets nettside for å opptjene Ekstrapoeng.

Bruk poeng

Logg deg inn, gå til Min EuroBonus og bestill ved å bruke poengene dine frem til ankomstdagen. Prisen for en bonusovernatting starter fra 23 000 poeng per natt for et dobbeltrom med frokost inkludert. 

Registrer manglende poeng

Dersom poengene ikke har blitt registrert, kan du kontakte kundeservice. Finn frem hotellfakturaen og medlemsnummeret.

Kontakt

Telefon: +44(0)20 8759 6311