søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Shangri-La Hotels & Resorts
Hoteller

Shangri-La Hotels & Resorts

Navnet Shangri-La var inspirert av James Hiltons legendariske roman, Lost Horizon. Shangri-La er et rolig fristed i fjellene i Tibet, og vil fortrylle alle som bor her.

I dag er Shangri-La et synonym for paradis. Selv om navnet har en mytisk opprinnelse, er det en perfekt beskrivelse av den oppriktige roen og servicen som Shangri-La Hotels and Resorts etterhvert har blitt kjent for.

Opptjen poeng

Du opptjener 500 ekstrapoeng på alle Shangri-La-hoteller og Traders-hoteller for alle priser, bortsett fra priser for personale og kabinansatte, tur-, konferanse- og reisebyråpriser, spesielle hotellpakker og reservasjoner som legges inn via tredjeparters nettsider. Du kan ikke opptjene poeng på billetter eller kuponger som er kjøpt, men ikke brukt. Oppgi ditt EuroBonus-nummer når du sjekker inn, så vil poengene overføres til kontoen din etter tre til seks uker. Bestill nå

Merk at hjemmesiden til SAS anses for å være en tredjepartsnettside. Du må bestille direkte fra hotellets nettside for å opptjene ekstrapoeng.

Bruk poeng

Du kan ikke bruke EuroBonus-poeng til å bestille bonusovernatting på Shangri-La Hotels & Resorts.

Registrer manglende poeng

Dersom poengene ikke har blitt registrert, må du sende inn en kopi av hotellfakturaen som tydelig viser navnet ditt, hotellnavn og -sted og datoer for inn- og utsjekking sammen med navnet og EuroBonus-medlemsnummeret ditt. Dette skal sendes på e-post.

Kontakt

E-post: ebretro@sas.se