søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Radisson Blu Edwardian
Hoteller

Radisson Blu Edwardian

Radisson Blu Edwardian, som er en del av Edwardian Group London, er en samling av individuelle fire- og femstjerners hoteller med en prestisjetung beliggenhet i London, Guildford og Manchester, fra bijou boutique til luksus i storskala.

Tenk deg moderne design som ikke tar noe fra komforten, storslått interiør og en service som forutser, men aldri antar. Radisson Blu Edwardian har alltid som mål å overraske og glede folk med design og en individualitet som er unik for hver bygning og setting.

Opptjen poeng

Du opptjener 500 ekstrapoeng per natt for maksimalt tre netter på rad på alle Radisson Blu Edwardian-hoteller som bestilles til normale og avtalte bedriftspriser. Konferansepriser, helgepriser og sommerpriser er inkludert, men alle andre priser er ekskludert. Merk at du ikke kan opptjene EuroBonus-poeng på opphold som betales med billetter eller kuponger eller på bestillinger som gjøres via tredjepartsnettsider.

Merk at hjemmesiden til SAS anses for å være en tredjepartsnettside. Du må bestille direkte fra hotellets nettside for å opptjene ekstrapoeng. 

Bruk poeng

Logg deg inn, gå til Min EuroBonus og bestill ved å bruke poengene dine frem til ankomstdagen. Prisen for en bonusovernatting starter fra 23 000 poeng per natt for et dobbeltrom med frokost inkludert.

Registrer manglende poeng

Dersom poengene ikke har blitt registrert, kan du kontakte kundeservice. Finn frem hotellfakturaen og medlemsnummeret.

Kontakt

Telefon: +44(0)20 8759 6311

E-post: custserv@radisson.com