søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Avis
Bakketransport

Avis

Avis Car Rental og deres datterselskaper driver et av verdens mest kjente varemerker for bilutleie i over 165 land. Avis har en lang historie som innovatør i bilutleiebransjen, og er et av verdens ledende varemerker for kundelojalitet. Som EuroBonus-medlem sparer du opptil 15 % på fritidsprisene til Avis og opptil 40 % på standardprisene. I tillegg får du alltid legge til en ekstra sjåfør gratis verden rundt.

 

Opptjen poeng

Du opptjener 1000 ekstrapoeng per leie når du bestiller med lenken nedenfor. Hvis du bestiller via Avis' hjemmeside eller kundeservice, får du 500 ekstrapoeng. For å ta del i poengkampanjer eller noen av de andre EuroBonus-fordelene dine, oppgir du AWD-nummeret som står på baksiden av EuroBonus-kortet ditt. Du kan ikke opptjene poeng på bedrift-, kontrakt- eller reisebyråpriser. Husk å vise frem EuroBonus-kortet ditt og AWD-koden på baksiden av kortet når du henter leiebilen. Merk også at du kun opptjener 500 ekstrapoeng på etterregistreringer, og at du ikke kan etterregistrere kampanjepoeng.

Bestill nå

Bruk poeng

Dessverre kan du ikke lenger bruke EuroBonus-poeng hos Avis. Kuponger som allerede er utstedt, vil være gyldige i 12 måneder fra utstedelsesdatoen. 

Registrer manglende poeng

Claim missing points