søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
The Economist
Andre

The Economist

TILGJENGELIG FOR MEDLEMMER VERDEN RUNDT

Hold deg oppdatert med The Economist og opptjen EuroBonus-poeng samtidig!

The Economist setter en ny standard. Som en reisende i verdensklasse, vet du hvor viktig det er å forstå det aktuelle miljøet der du lander. Hver uke dekker magasinet alt fra europeiske og internasjonale nyheter til politikk, forretninger, finans, vitenskap, teknologi og kunst.

Du kan velge kun en trykket utgave, kun en digital utgave eller en pakke med en trykket og en digital utgave, så du har muligheten til å kose deg med de stimulerende debattene, intelligente innsiktene og den genuine kvaliteten du finner i The Economist, uansett om du er hjemme eller reiser med SAS. Nå inkluderer det digitale abonnementet også The Economist Espresso, vår daglige app for smarttelefoner.

Se hva som ligger bak overskriftene for å prøve å få hele det globale bildet. Abonner på The Economist i dag og få opptil 3 800 ekstrapoeng.

The Economist ekstrapoeng
Abonnementer Pris Du opptjener ekstrapoeng
Trykket og digital utgave i ett år EUR 325* 3 800
Kun digital utgave i ett år** EUR 275* 2 900

* Lokale prisvariasjoner gjelder.
** Den digitale utgaven er tilgjengelig via The Economist-apper for iPad, iPhone, Android, Windows 8, Chrome, BlackBerry og Kindlefire. 

Merk! Skriv inn EuroBonus-nummeret ditt slik: EB12356789

VILKÅR OG BETINGELSER

  • The Economist publiseres på engelsk
  • Tilbudet gjelder kun for nye abonnenter verden rundt, uavhengig av bostedsland
  • Ekstrapoengene vil være på kontoen din etter fire (4) uker
  • Tilbudet kan ikke avbestilles eller refunderes
  • Hvis du har noen klager, kan du kontakte medlemstjenesten til The Economist på e-post; customerservices@subscriptions.economist.com

 

Merknad

Tilbudet gjelder kun for nye abonnenter. Du kan avbestille abonnementet når som helst. Hvis du bor i et EU-land, kan du avbestille abonnementet innen de 14 første dagene og få refusjon for eventuelle deler av abonnementet som ikke er levert for trykkutgaven enda eller som ikke har blitt publisert for digitale enheter før du sa opp abonnementet. Hvis du bor i et EU-land og avbestiller abonnementet etter de 14 første dagene, eller hvis du ikke bor i et EU-land, vil du ikke kunne få refusjon for eventuelle ubrukte deler av abonnementet ved avbestilling når poeng eller miles først har blitt overført til kontoen din.