Det er på tide

Vi har nå lansert et nytt og forbedret bedriftsprogram – SAS For Business. SAS verdsetter tid og vet hvor viktig tid er for SAS-reisende. Derfor har vi forenklet programmet for å redusere tiden som brukes på reiseadministrering. Som SAS For Business-medlem, vil rabattene dine nå aktiveres direkte når du bestiller billetten!vårt nye sas for business-program

Aktiver rabattene dine umiddelbart når du bestiller

I vårt nye SAS For Business-program vil du bli tilbudt rabatter som aktiveres umiddelbart når du bestiller gjennom SAS For Business-medlemskapet ditt.

Rabattene varierer avhengig av:

  • Bedriftens årlige utgifter på bestillinger i SAS For Business-programmet
  • Enten du reiser i SAS Go, SAS Plus eller SAS Business

 

 

Opptjen EuroBonus-poeng

Hvis du er både SAS For Business-medlem og EuroBonus-medlem, kan du opptjene EuroBonus-poeng når du reiser med jobben. Bestillinger hvor de nye SAS For Business-rabattene brukes, kan legges inn fra 1. juni 2018.

juridisk merknad

SAS Credits vil erstattes av det nye selskapstilbudet SAS For Business i 2018. SAS Credits vil fases ut i løpet av året, noe som vil si at den siste dagen for oppsamling er 30. juni 2018. Uttak av opptjente SAS Credits er mulig frem til 31. desember 2018.

*Ved reiser som bestilles før 30. juni og som refererer til senere avganger, vil ytterligere SAS Credits opptjenes for disse reisene.
** Reiser som betales med SAS Credits og som har avgang etter 1. januar 2019, kan ikke refunderes.

Bli medlem av SAS for Business

Kunder som allerede har en avtale med SAS behøver ikke søke på nytt, men vil snart bli kontaktet med mer informasjon.

Please login to use this functionality.

Våre partnere

Singapore Airlines og Widerøe er for øyeblikket deltakende partnere i SAS For Business, men hold deg oppdatert, det kommer flere partnere!

Singapore Airlines, partner i SAS for Business
Widerøe, partner i SAS for Business