Konsept og partnere

Konsept og partnere

Som medlem av SAS for Work kan du spare enda mer dersom du jobber i utvalgte bransjer eller flyr med et av våre partnerselskaper.

Windmill og Marine-priser

SAS for Work tilbyr rabatterte priser for personer som jobber med vindmøller og til sjøs. Disse bestiller du enkelt via reisebyrået eller salgsavdelingen.

Windmill-priser

SAS Windmill gir rabatterte priser for konsulenter, plattformansatte og teknikere som reiser til og fra landbaserte og offshore vindmølleparker.

Ved å velge SAS Windmill-priser, får du mer fleksible billetter, kostandsfrie endringer og full refusjon ved avbestillinger. Du kan også reise med ekstra bagasje.

Marine-priser

SAS Marine gir rabatterte priser for sjøfolk, plattformansatte og teknikere som reiser til og fra offshore plattformer og ulike skip og fartøy. Rabattene gjelder også for familiemedlemmer som kommer på besøk.

Alltid inkludert

  • 2 innsjekkede kolli

  • Gratis endringer og ombookinger

  • Avbestill reisen og få full refusjon helt frem til avreise

Nå lengre med SAS’ partnerselskaper

SAS for bedrifter tilbyr sømløse reiser og rabatter når du reiser med partnerflyselskapet vårt.

Singapore Airlines

Få tilgang til mange ulike destinasjoner i Asia, Australia og New Zealand når du reiser med Singapore Airlines. Som medlem i SAS for Work får du rabatter, problemfrie videreforbindelser og Singapore Airlines’ prisvinnende kundeservice.