Reisemål


Norsk
Change

Fly til Stockholm - f.eks. direkte fra Oslo eller Bergen

Fly til Stockholm - Nordens Venezia!

Den svenske hovedstaden Stockholm kalles ofte ”Nordens Venezia". Stockholm er bygget på 14 øyer, omgitt av det klare vannet i Mäleren og Saltsjön, som er et innløp fra Østersjøen.

Flybilletter direkte til Stockholm
Oslo-Stockholm fra .OSLSTO.
Stavanger-Stockholm fra .SVGSTO.
Bodø - Stockholm* fra 799,-
*sommerrute 29/6-17/8 2014, fredag og søndag.

 

Bestill reise

Utreise
Hjemreise
 

 
Bestill hotell her!
 
Bestill leiebil her!
 
Bestill leiebil her!
 


Fly til Stockholm med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen

Du kan sjekke inn via Internett, forhåndsvelge ditt sete og ta med 1 stykk bagasje på 23 kg uten ekstra kostnader. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn dersom du reiser med spedbarn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Stockholm med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen. 

SAS flyr også direkte til Stockholm fra Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger

 

Severdigheter i Stockholm

Fly til Stockholm og se Gamla StanKulturtilbudet i Stockholm er stort. På Moderna Museet skjer det stadig noe nytt. Nasjonalmuseet, Skansen og Vasamuseet er vel verdt et besøk. Besøker du Stockholm ved juletider, er Kungliga Operans forestilling av Nøtteknekkeren et hett tips. Les mer om design og kunst i Stockholm.

I Stockholm finner du alt og litt til. Gamla Stan i Stockholm har en spesiell atmosfære med mye å tilby, fra travle gater med butikker for suvenirer, bøker og antikviteter. Her finner du også elegante slott, kirker og museer.

Mange middelalderkjellere er nå restauranter og kafeer, og smale gater minner om Stockholms lange historie.

Kungliga slottet har noen deler som er åpne for publikum, slik at du kan vandre gjennom storslagne rom med overdådig innredning, og oppleve drakter og våpen som har tilhørt de kongelige.
Fly til Stockholm og føl deg som en konge.

Shopping i Stockholm

City er blitt Stockholms hjerte og kommersielle sentrum og er knutepunktet for offentlig transport i Stockholm. Her finner du de store bankene, de beste varehusene og kjøpesentrene samt eksklusive butikker og utesteder.

Ønsker du å gå på shopping i Stockholm kan du oppsøke de mange varehusene og motebutikkene i sentrum, eller spasere til Söder der mange av de unge designere og moteskaperne holder til.
Djurgården er en naturpark på en øy midt i Stockholm. Dette er en populær rekreasjonspark hvor du blant annet finner Gröna Lund som er den eldste fornøyelsesparken i Sverige. Et perfekt sted å koble av for en familie på storbyferie! Fly til Stockholm for å dra på øyhopping og shopping.

Mat og drikke i Stockholm

Stockholm har mye å tilby, enten du vil oppsøke heftig uteliv i en nattklubb på Stureplan, eller ønsker en romantisk middag på en av de koselige restaurantene i Gamla Stan. I Stockholm finner du alltid en restaurant eller nattklubb som passer for deg.

Fly til Stockholm og gå på oppdagelsesferd blant byens mange barer, kroer og «baklommer». Bestill din flybillett til Stockholm på sas.no.

Les mer om Sverige

Flyplasinformasjon:

Avstand til sentrum ca 35 km - mer informasjon om flyplassen.

Transport:

Taxi - Ca 30 minutter til sentrum
Tog - Arlanda Express går inn til sentrum minst fire ganger i timen. Reisetid er ca 20 minutter.
Buss - Avgang til sentrum hvert 10. minutt

Vet du at: Om du er EuroBonus-medlem kan du opptjene poeng på transporten din? Se mulighetene hos EuroBonus 

 

 

 

Tips dine venner!

Bookmark and Share

 
Scandinavian Airlines © 2014 | Reisevilkår | Feedback form | Site Map | Om SAS | For reiseagenter | Bruk av cookies