Reisemål


Norsk
Change

Fly til Shanghai med SAS

Oslo - Shanghai
Tur/retur fra

5999,-

Bestill fly

Utreise
Hjemreise
 


Bestill hotell

Bestill leiebil

Shanghai er en moderne storby med gammel sjel og er en av Kinas mest befolkede byer, med en befolkning på over 18 millioner. I dag er Shanghai en pulserende metropol med høy puls og rivende utvikling, men samtidig med en stolt historie. Opplev storbyen selv – bestill fly til Shanghai i dag på sas.no!
  

Fly til Shanghai non-stop med SAS fra København

Flyr du til Shanghai med SAS, kan du nyte godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du sjekker inn via Internett, forhåndsvelger sete og tar med 23 kg bagasje (1 stk) uten ekstra kostnader. Reiser du med spedbarn, er det gratis å ha med barnevogn. Fly til Shanghai med SAS og la reisen være en del av opplevelsen.

Fly til Shanghai - opplev byens mange sider

Millionbyens moderne høyhus strekker seg mot himmelen, samtidig som smale gater inne i byen tar deg mange år tilbake i tid. Med fly til Shanghai opplever du både det ultramoderne og det historiske. Byen har fått kallenavnet ”Kinas Paris” og spesielt Luwan- og Xuhui-distriktet er en nydelig blanding av europeisk og kinesisk arkitektur og kultur.

Floden Huangpu deler Shanghai i to. På den ene siden finner du den eldre bykjernen og på den andre siden byens nye forretningssenter Pudong. Pudong er et eksempel på den rivende utvikling som skjer i Shanghai, det er bare 15 - 20 år siden området ble bygget ut.

Du bør også oppleve Xin Tian di når du tar fly til Shanghai. I denne delen får du et nostalgisk tilbakeblikk på Shanghais innholdsrike historie, samtidig som du shopper og spiser i moderne og bilfrie omgivelser. Kvartalet er bygd opp av en helt spesiell byggestil, som en gang dekket over halvparten av Shanghai.
Fly til Shanghai og opplev både det nye og gamle Kina.
 

Severdigheter

Når du tar fly til Shanghai, vil du oppleve at byen har mange severdigheter å by på. Jinmao-tårnet er 420,5 meter høyt og gir deg en fantastisk utsikt over byen. I gamlebyen (Chinatown) kan du utforske Gledens hage og basar (Yuayuan), hvor du blant annet finner du mange små boder som tilbyr kinesiske delikatesser. Og du bør ikke fly til Shanghai uten å nyte en deilig kopp te – kanskje i idylliske Wuxintins tehus?

Ønsker du å se nærmere på moderne kinesisk kunst, er ShangArt ved Fuxing-parken verdt å besøke. Få også med deg Jade Buddha templet. Templet ble bygd til ære for en to meter høy og hvit jade-Buddha. Dette er en av fem aktive Buddha-templer i Shanghai og har mange ulike Buddha-figurer i tillegg til andre statuer. Når du tar fly til Shanghai, bør du få med deg et besøk i Shanghai Museum ved Remlin Square, et av Kinas flotteste museer. Her får du innblikk i kinesisk historie og
utvikling, blant annet stilartene innen kinesisk møbeltradisjon, smykker, silketekstiler, folkedrakter og billedkunst.

Og skulle du trenge et pustehull, er Shanghai botaniske hage en fryd for sansene med blant annet en nydelig samling av orkideer, magnolia og kirsebærtrær. Flyr du til Shanghai i mars/april, kan du kanskje få med deg at kirsebærtrærne blomstrer!
 

Fly til Shanghai for å shoppe

Hvis du tar fly til Shanghai for å shoppe, vil du se at storbyen har det meste du skulle ønske. Merkevarer er like dyrt i Kina som ellers i verden, men kinesiske produkter har god kvalitet og fin design og prisene er langt lavere.

Nanjing Lu er Shanghais hovedgate med enorme kjøpesentre. Kjøpesentrene Hualian og Shanghai No. 1 har et historisk sus, de eksisterte også før Mao Zedong i 1949 utropte Folkerepublikken Kina. Hualian er kjent for sine mange produkter i lavere prisklasse. I gaten Nanjing Xilu finner du store merkevarebutikker. Du kan også fly til Shanghai for å nyte en søndagsbrunch på Tea Garden ved hotellet Portman Ritz-Carlton. Restauranten tilbyr ubegrenset med champagne og nydelig mat som hummer og sushi for en rimelig penge.

Shanghai har også mange ulike markeder som du bør besøke. På Xiangyang Market finner du billige kopier, ved inngangen til Tibet Road har du fugle- og blomstermarkedet og ikke glem antikkmarkedet på Dongtai road. Og når du tar fly til Shanghai - husk at pruting er en folkesport i Kina!
 

Fly til Shanghai - og ta toget

I utkanten av Shanghai finner du verdens eneste magnettog i vanlig drift. Det er verdens raskeste og har en topphastighet på over 400 kilometer i timen. En opplevelse i seg selv! Toget går mellom den internasjonale flyplassen og Longyang Road Station.

Fly til Shanghai og opplev vakre hager, silkefabrikker, høyhus, kinesisk tradisjon, shopping og spillet Mahjong.

 

  Turistinformasjon
Flyplassinformasjon
Taxi: avstand til sentrum ca 40 km


 

 

 

 

Scandinavian Airlines © 2014

| Vilkår | Kontakt | Site Map | Presse | For reiseagenter | Bruk av cookies | Nyhetsbrev | SAS Group