Reisemål


Norsk
Change

Fly til Las Palmas med SAS

Oslo - Las Palmas
én vei fra


Direkte også fra:
Bergen

Bestill fly

Utreise
Hjemreise
 


Bestill hotell

Bestill leiebil

Fly til Las Palmas med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du kan sjekke inn via Internett, forhåndsvelge ditt sete og ta med 1 stykk bagasje på 23 kg uten ekstra kostnader. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn når du reiser med spedbarn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Las Palmas med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

Fly til Las Palmas på Gran Canaria, da vel! Der kan du lære deg å surfe på rolige strender, gi deg i kast med billig shopping eller smake på mye av det byen har å by på om natten. Las Palmas er Gran Canarias største by, men også øyas best bevarte hemmelighet. Så lenge det varer.

Som prikker på en buet linje ligger øygruppen Kanariøyene ute i Atlanterhavet vest for Marokko i den Sahara-dominerte delen av Afrika. De fleste innbyggerne bor på de store øyene Gran Canaria og Tenerife. Gran Canaria ligger i hjertet av øygruppen, er 1533 kvadratkilometer stor, og er den tredje største av Kanariøyene. Den er en av de mest populære øyene og blir besøkt av rundt 1,5 millioner turister hvert år. Øya har mildt klima hele året med en gjennomsnittstemperatur på 20 grader.

Severdigheter i Las Palmas

Las Palmas er øygruppens største by og hovedstad. Den ble grunnlagt 24. juni 1478 av de spanske conquistadorene. Den ble raskt en viktig by for skip som seilte rundt til det afrikanske kontinent, eller var på vei til Amerika.

Casa de Colón er slottet til øyas første guvernører. Christofer Columbus bodde her i 1429, og bygningen er nå et museum med modeller og gjenstander i tilknytning til reisene til den berømte sjøfareren. La Vegueta er den eldste bydelen i Las Palmas og består av smale gater med historiske hus med balkonger av tre og vakre patioer.

Få med deg den kjente katedralen Santa Ana. Kanariøyenes museum (Museo Canario), omfatter arkeologiske funn som gudestatuetter, keramikk, smykker og redskaper fra guanchene samt hodeskaller, skjeletter og mumier. Fly til Las Palmas for en reise i historien.

Strender i Las Palmas

Noe av det beste med Las Palmas er strendene. De er rene og pene og passer perfekt for soling, bading og aktiviteter. Byen har en av verdens mest berømte strender, Las Canteras-stranden som er nesten 4 km lang, og enkelte steder 100 meter bred. Den har godt med kafeer og restauranter, og man kan leie solsenger. Det naturlige revet La Barra beskytter stranden mot store bølger og gjør det mulig å bade også når det blåser kraftig. Fly til Las Palmas, og opplev byens strandliv.

Mat og drikke i Las Palmas

Las Palmas by har også et bredt utvalg av restauranter og barer. Mange ligger langs Las Canteras-stranden. Det er et rikt tilbud av både tradisjonell mat og retter fra andre regioner i Spania. Turister som ønsker annen type mat, kan lett finne spisesteder som serverer tysk, fransk, italiensk, kinesisk, arabisk, indisk eller skandinavisk mat.

Kanarisk mat bygger på solid middelhavstradisjon, med ingredienser som fisk, ris, sukkermais, poteter, grønnsaker og tropisk frukt. Kjøtt av geit og lam er mest populært. Typiske fiskesorter er dorada (havabbor) og pez espada (sverdfisk). Nattelivet byr på diskoteker som holder åpent til klokken syv om morgenen.

 

  Turistinformasjon
Flyplassinformasjon
Taxi: avstand til sentrum ca 18 km


 

 

 

 

Scandinavian Airlines © 2014

| Vilkår | Kontakt | Site Map | Presse | For reiseagenter | Bruk av cookies | Nyhetsbrev | SAS Group