Reisemål


Norsk
Change

Ålesund lufthavn

Butikker og servering på Ålesund Lufthavn

På Ålesund lufthavn finner du kafeteria og kiosk i terminalen om du glemte å få deg mat på flyet, eller om du vil korte ned ventetiden før avgang med et måltid eller en kaffe.

Kafé og kiosk ligger i andre etasje over innsjekkingsområdet og kan tilby et rikholdig utvalg av varm drikke, varme og kalde retter. Spisestedet kan også tilby sine gjester øl og vin.

Taxfree på Ålesund lufthavn

Hvis du er av typen som sovner på flyet og ikke benytter muligheten til å handle tax free varer underveis, kan du besøke taxfree-butikken på Ålesund lufthavn. Denne er alltid åpen i forbindelse med utenlandsflyvninger. Du har det aller enklest hvis du reiser du med charter. Da kan du nemlig forhåndsbestille duty free-varer på nettet og motta varene på flyet.

Flybuss til Vigra

Nettbuss Ålesund kjører buss til og fra Ålesund sentrum og Moa som korresponderer med alle rutefly. Avgang fra Moa ca halvannen time før flyavgang, og Ålesund sentrum (Skateflukaia) ca 1 time før avgang.

Reisertid er ca 25 minutter fra Ålesund sentrum. Bussen stopper ved de store hotellene.

For oppdaterte ruter på buss: www.nettbuss.no eller trafikanten Møre og Romsdal på telefon 71 58 78 00 (177 innenfor Møre og Romsdal) eller www.177mr.no

Drosje

Drosjer står ved utgangen på en egen holdeplass. Turen til sentrum tar ca 15 minutter.
Telefon: 70 10 30 00
Internettside: www.alesund-taxi.no
E-post: booking@taxiformidling.no

Parkering og veikart

Kjører du bil til flyplassen? Da kan det være nyttig med veikart og en oversikt over hvor du kan parkere og hvor mye det koster.

Leiebil

Det er flere firma som tilbyr leiebil hvis du vil komme deg rundt og oppleve vakre og spektakulære Sunnmøre. Her finner du leiebilfirma.

Internett på Ålesund Lufthavn
Har du med deg bærbar pc eller telefon du kan surfe med? La nettet hjelpe deg å utnytte tiden til arbeid eller fornøyelse. Mer informasjon om internett på Ålesund Lufthavn.

Les mer om:
Fly til Ålesund
Direkte fly Oslo Ålesund
Direkte fly Bergen Ålesund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestill hotell

 

Scandinavian Airlines © 2014

| Vilkår | Kontakt | Site Map | Presse | For reiseagenter | Bruk av cookies | Nyhetsbrev | SAS Group