Fly og hotell


Norsk
Change
Home /

Betingelser

SAS er kun formidler av hotell, leiebil og opplevelser fra ulike leverandører. Betingelser og vilkår fra de ulike leverandører er derfor gjeldende og de ulike leverandører er den ansvarlige part ovenfor kunden.

Har du spørsmål vedrørende endringer/avbestillinger på eksisterende bestillinger, gjelder følgende:

Pakkereiser, hotell og leiebil bestilt før 29. april 2013:
Har du bestilt en pakkereise (fly+hotell eller fly+leiebil), kun hotell eller kun leiebil før 29. april 2013 ta kontakt med SAS Kundeservice på telefon 05400.
Hotell og leiebil bestilt etter 29. april 2013:
Har du bestilt kun hotell etter 29. april 2013 skal du kontakte Expedia Affiliate Network, klikk her.
Har du bestilt leiebil etter 29. april 2013 skal du kontakte den leiebil leverandør som er oppgitt i dine dokumenter.

PAKKEREISER

En pakkereise er flere komponenter kjøpt og bestilt til én samlet pris. SAS er medlem av reisegarantifondet (RGF) som gir deg trygghet når du kjøper en pakkereise hos oss.
 Betingelser for pakkereiser

AVBESTILLINGSFORSIKRING FOR PAKKEREISER

Avbestillingsforsikring for pakkereiser har egne betingelser. Forsikringen leveres av Europ Assistance. Har du spørsmål tilknyttet forsikringen, vennligst ta kontakt med Europ Assistance.
  Betingelser avbestillingsforsikring pakkereiser  
 Dersom du har bestilt kun fly og tilhørende avbestillingsforsikring, er det andre vilkår for avbestillingsforsikring. Disse finner du her

HOTELL, LEIEBIL OG OPPLEVELSER

Hotell, leiebil og opplevelser kjøpt alene, dvs. ikke som en del av en pakkereise, har andre betingelser enn pakkereisene. Har du bestilt kun hotell, leiebil eller opplevelse er det egne betingelser som gjelder.
 Betingelser

 

Vi tar forbehold om tekniske feil ved bestilling av pakkereise, hotell eller leiebil. I de tilfeller hvor pengene blir belastet på kortet kan det ta 3-5 dager før pengene er tilgjengelig på konto.  

 
Scandinavian Airlines © 2014 | Reisevilkår | Feedback form | Site Map | Om SAS | For reiseagenter | Bruk av cookies