EuroBonus


Norsk
Change

Oppgrader reisen din med poeng


Gå direkte til:
Oppgradering med SAS for poengOppgradering med Star Alliance partnere for poeng | Kjøp bekreftet oppgradering med SAS


En oppgradering er den perfekte måten å starte eller avslutte en reise og en flott måte å få merverdi av poengene dine. Du har to alternativer, handle på et innfall og bruke poengene på en stand-by oppgradering ved gate eller bestille bekreftet oppgradering på forhånd med SAS eller Star Alliance partnere. Se under for hvordan du går frem. Vil du vite mer om SAS Plus og SAS Business, klikk her!

 


Bekreftet oppgradering med SAS for poeng

Fra 30 dager inntil 55 timer før avreise kan du sende forespørsel om oppgradering til SAS Plus eller SAS Business på alle SAS rutefly til USA og Asia. For å sende forespørselen, logg inn, gå til Mine EuroBonus-sider og Oppgradering med SAS. Antallet seter tilgjengelig for oppgradering er begrenset, så du får beskjed senest 24 timer før flyets avgang på om du har blitt oppgradert eller ikke.

     
 
Bekreftet oppgradering mellom Skandinavia – Asia og USA

Poengkostnad per avgang

Fra SAS Go til SAS Plus

15 000

Fra SAS Plus til SAS Business

25 000

Fra SAS Go til SAS Business

40  000

 Regler og vilkår for bekreftet oppgradering med SAS
 
     

Standby oppgradering for poeng med SAS

Du kan bruke poeng for en stand-by oppgradering på alle SAS rutefly til USA og Asia. Stand-by oppgradering skjer ved gate. Det er viktig å være klar over at oppgraderingen er avhengig av tilgjengelighet av plass og måltider i oppgraderingsklassen. Oppgradering kan også brukes av medfølgende familiemedlemmer eller venner på samme fly. Fordelen med en standby oppgradering ved gate med SAS er at du kan oppgradere fra alle priser*, ikke bare fra noen få. Det gjør det hele enklere å forstå, gjør det ikke?

* Hvis du har bestilt ordinære billetter for poeng, kan du forespørre om oppgradering.

 

     
 
Standby oppgradering mellom Skandinavia – Asia og USA

Poengkostnad

Fra SAS Go til SAS Plus

15 000

Fra SAS Plus til SAS Business

25 000

Fra SAS Go til SAS Business

40 000

 Regler og vilkår for standby oppgradering med SAS
 
     

 


Bekreftet oppgradering for poeng med Star Alliance partnere

Star Alliance oppgradering gir EuroBonus-medlemmer mulighet til å bruke poeng for oppgradere fra én klasse til en annen. Du kan oppgradere enten fra Economy Class til Business eller fra Business til First Class på rutefly operert av Star alliance partnere. Priser oppgis i poeng. Bestill opptil 24 timer før avreise!

Klikk her for prisinformasjon og hvordan du bestillerKjøp bekreftet oppgradering med SAS

 

SAS og Optiontown gir deg mulighet til å kjøpe oppgradering på SAS-avganger mellom Skandinavia og USA/Asia fra SAS Go til SAS Plus eller SAS Business samt fra SAS Plus til SAS Business. UTo (Upgrade Travel option) tilbys i samarbeid med Optiontown.

Les mer om kjøp av oppgradering

 

Scandinavian Airlines © 2015

| Vilkår | Kontakt | Site Map | Presse | For reiseagenter | Bruk av cookies | Nyhetsbrev | SAS Group