Alt om reisen


Norsk
Change

Velkommen til våre lounger

- en behagelig og komfortabel start på din reise

På Oslo Lufthavn har vi loungetilbud til deg som reiser innenlands i Norge og en lounge for utenlandsreiser. På lufthavnene i Trondheim,Tromsø og Ålesund tilbys SAS Café Lounge.


Vi er opptatt av å gi deg en behagelig og komfortabel reise, og i våre lounger kan du nyte tiden i et moderne og komfortabelt miljø. Du kan jobbe, lese aviser, nyte forfriskende mat/snacks og drikke eller bare slappe av før reisen. Du har selvsagt tilgang til arbeidsposisjoner med el-uttak og ladestasjoner, samt gratis WiFi.

Tilgang til loungen får du når du reiser i SAS Plus, SAS Business, Widerøe Flex/Full Flex eller har EuroBonus Gull- /Diamantkort når du reiser med SAS, Widerøe eller Star Alliance.

EuroBonus Sølvmedlemmer er velkommen i loungen om sommeren (8/7-20/8) og i julen (17/12-8/1) med SAS eller Widerøe billett.

NYHET!
Møte i Stockholm? SAS City Lounge i samarbeid med No 18 Office & Lounge, er en ny herlig oase for deg som reiser aller mest med oss, midt i Stockholm city i Birger Jarlsgatan 18. SAS City Lounge er åpent hverdager kl. 9-17. Dit er du som er Diamantmedlem i SAS EuroBonus velkommen 24 timer før eller etter din SAS-reise. Ta med deg en gjest og jobb effektivt i noen timer i et inspirerende miljø. WiFi, kaffe, te og resepsjonsservice inngår.

Regler for entréavgifter til SAS City Lounge
Gratis adgang for EuroBonus Diamant-medlemmer i forbindelse med SAS-reise. Entréavgiften for øvrig tid er 299 kr. Samme avgift gjelder for medfølgende gjester. Betaling kan skje med kort i den håndholdte betalingsterminalen som SAS tilbyr i resepsjonen. Gratis adgang for barn 0-2 år.
Les mer om No 18 Office & Lounge

Utvidelser!
Vi har bygget ut og fornyet våre lounger i Skandinavia. Loungene er blant annet oppgradert med større buffetområder, nye kombinerte møte- og arbeidsrom, Travel Self Service, arbeidsstasjoner, toaletter og ”Kids Room” for våre yngste reisende. SAS Gold Lounge og SAS Lounge International på Oslo lufthavn er til sammen blitt 440 m² større, hvilket innebærer hele 1140 m² til arbeid, møter, en liten matbit og avkobling før reisen.
SAS Gold Lounge på Arlanda har blitt dobbelt så stor, totalt 855 kvm. SAS Lounge på Arlanda har fått totalt 100 kvm ekstra. Også innenlands-/utenlandsloungen på Landvetter utenfor Gøteborg er bygget om, og midten av juni stod en ny og flott lounge med ekstra 120 kvm ferdig.

SAS Café Lounge på lufthavnene i Trondheim, Tromsø, Ålesund, Malmö og Luleå. SAS Café Lounge retter seg mot passasjerer som reiser ofte, og møter et behov som også innenriksreisende har på sine reiser. SAS Café Lounge vil kunne tilby et avslappet miljø med trådløst internett der de reisende kan jobbe effektivt, eller hvile med tilgang til enkel servering.


Gå en tur i SAS Gold Lounge og SAS Lounge International på Oslo Lufthavn
Gå en tur i SAS Lounge København
Gå en tur i SAS Lounge Stockholm
Gå en tur i SAS Gold Lounge Stockholm
   

Loungetilbud!
Dersom du ønsker å kjøpe tilgang til loungen kan du gjøre dette online når du sjekker inn. Da sparer du penger. Du kan betale med kredittkort eller EuroBonus-poeng og prisen online er 199,- eller 2500 poeng. Spesialtilbud

Merk! Om du ønsker å kjøpe tilgang til innenlandslounge i Oslo må dette bestilles ved innsjekking på sas.no.


Adgang til lounger
Her finnes loungene
   


 Vi må skryte litt av våre nye lounger.
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Vilkår | Kontakt | Site Map | Presse | For reiseagenter | Bruk av cookies | Nyhetsbrev | SAS Group