Alt om reisen


Norsk
Change

Velkommen til våre lounger

- en behagelig og komfortabel start på din reise

I Norge har SAS 2 lounger. En for deg som reiser innenlands i Norge og en lounge for utenlandsreiser.
Vi er opptatt av å gi deg en behagelig og komfortabel reise, og i våre lounger kan du nyte tiden i et moderne og komfortabelt miljø. Du kan jobbe, nyte forfriskende mat/snacks og drikke, lese aviser og nyte et avslappet miljø. Du har selvsagt tilgang til arbeidsposisjoner med el-uttak og ladestasjoner, samt gratis WiFi.

Tilgang til loungen får du når du reiser i SAS Plus, SAS Business, Widerøe Flex/Full Flex eller har EuroBonus Gull /Diamantkort i forkant av en reise der du har en dagsaktuell billett med SAS, Widerøe eller Star Alliance.

EuroBonus sølvmedlemmer er velkommen i loungen om sommeren (1/7-31/8) og i julen (15/12-15/1) med SAS eller Widerøe. 
 

NYHETER!
I april/mai åpnet vi SAS nye Café Lounger på lufthavnene i Trondheim og Tromsø. SAS Café Lounger retter seg mot passasjerer som reiser ofte, og møter et behov som også innenriksreisende har på sine reiser. SAS Café Lounger vil kunne tilby et avslappet miljø med trådløst internett der de reisende kan jobbe effektivt, eller hvile med tilgang til enkel servering.

 I løpet av våren og sommeren vil vi bygge ut og fornye våre lounger i Skandinavia. I dette tidsrommet ønsker vi gjestene velkommen til vår Pop-up Lounge på Arlanda ved Gate F26. Pop-up Loungen er på cirka 400 kvm og vil være åpen til slutten av august. SAS Gold Lounge på Arlanda er akkurat nå under ombygging, og når den åpner igjen i midten av juli vil den ha dobbelt så stort areal som tidligere, totalt 855 kvm. SAS Lounge på Arlanda kommer til å få i alt 100 kvm ekstra, og den vil være stengt fra midten av juli til begynnelsen av september. Også innenlands/utenlands-loungen på Landvetter er under ombygging, og i midten på juni kommer en ny og frisk lounge med 120 kvm ekstra til å stå ferdig. Vi ser frem til å ønske dere velkommen inn i våre nye og større lounger om ikke så lenge!

I løpet av året vil også SAS Lounge og SAS Gold Lounge på OSL bli fornyet og bygget ut, nye SAS Gold Lounge på OSL åpnet 7. juli. Vi er glade for å ha startet utvidelsen av loungen vår på OSL for å kunne tilby deg enda mer plass. Vi  beklager ulempene utbyggingen kan medføre under denne perioden. Utvidelsen vil i sin helhet være klar i oktober 2015.

   

Loungetilbud!
Dersom du ønsker å kjøpe tilgang til loungen kan du gjøre dette online når du sjekker inn og dermed spare penger. Du kan betale med kredittkort eller EuroBonus-poeng og prisen online er 179,- eller 2500 poeng. Spesialtilbud

Merk! Om du ønsker å kjøpe tilgang til innenlandslounge i Oslo må dette bestilles ved innsjekking på sas.no.


Merk! for tiden er det ikke mulig å kjøpe loungebesøk til SAS Lounge på Arlanda terminal 4. Dette skyldes tekniske feil. Vi beklager dette, og vil åpne igjen så snart problemet er løst.
 

 Adgang til lounger
 
Her finnes loungene
   


 Vi må skryte litt av våre nye lounger.
 

Scandinavian Airlines © 2015

| Vilkår | Kontakt | Site Map | Presse | For reiseagenter | Bruk av cookies | Nyhetsbrev | SAS Group