Alt om reisen


Norsk
Change

Velkommen til våre lounger

- en behagelig og komfortabel start på din reise

I Norge har SAS 2 lounger. En for deg som reiser innenlands i Norge og en lounge for utenlandsreiser.
Vi er opptatt av å gi deg en behagelig og komfortabel reise, og i våre lounger kan du nyte tiden i et moderne og komfortabelt miljø. Du kan jobbe, nyte forfriskende mat/snacks og drikke, lese aviser og nyte et avslappet miljø. Du har selvsagt tilgang til arbeidsposisjoner med el-uttak og ladestasjoner, samt gratis WiFi.

Tilgang til loungen får du når du reiser i SAS Plus, SAS Business, Widerøe Flex/Full Flex eller har EuroBonus Gull /Diamantkort i forkant av en reise der du har en dagsaktuell billett med SAS, Widerøe eller Star Alliance.

EuroBonus sølvmedlemmer er velkommen i loungen om sommeren (1/7-31/8) og i julen (15/12-15/1) med SAS eller Widerøe. 
 

NYHETER!
I april/mai åpnet vi SAS nye Café Lounger på lufthavnene i Trondheim og Tromsø. SAS Café Lounger retter seg mot passasjerer som reiser ofte, og møter et behov som også innenriksreisende har på sine reiser. SAS Café Lounger vil kunne tilby et avslappet miljø med trådløst internett der de reisende kan jobbe effektivt, eller hvile med tilgang til enkel servering.

 I løpet av våren og sommeren har vi bygget ut og fornyet våre lounger i Skandinavia. SAS Gold Lounge på Arlanda har blitt dobbelt så stor, totalt 855 kvm. SAS Lounge på Arlanda har fått totalt 100 kvm ekstra. Også innenlands/utenlands-loungen på Landvetter er bygget om, og midten av juni stod en ny og flott lounge med ekstra 120 kvm ferdig.

SAS Gold Lounge på OSL er også fornyet og bygget ut, og senere i høst vil SAS Lounge på OSL bli bygget ut. Loungene på OSL vil bli bygget ut med over 400 kvm totalt. Vi  beklager ulempene utbyggingen kan medføre under denne perioden. Utvidelsen vil i sin helhet være klar i oktober 2015.

   

Loungetilbud!
Dersom du ønsker å kjøpe tilgang til loungen kan du gjøre dette online når du sjekker inn og dermed spare penger. Du kan betale med kredittkort eller EuroBonus-poeng og prisen online er 179,- eller 2500 poeng. Spesialtilbud

Merk! Om du ønsker å kjøpe tilgang til innenlandslounge i Oslo må dette bestilles ved innsjekking på sas.no.


 Adgang til lounger
 
Her finnes loungene
   


 Vi må skryte litt av våre nye lounger.
 

Scandinavian Airlines © 2015

| Vilkår | Kontakt | Site Map | Presse | For reiseagenter | Bruk av cookies | Nyhetsbrev | SAS Group